THE Treasure!


I was just walking around and looking, so much stuff everywhere from floor to the ceiling. I was amazed of the amount of junk and treasure inside that old school. I was about to walk past this shelf that was filled with old metal cans and I felt that someone is staring at me. And IT was, Olle Eksell's Ögon kakao. I could not resist and grabbed it with me. I have been looking around that big poster and I found one, so now I have to decide if I really want to buy it. I do love it. So maybe...

Kävelin ahdasta käytävää pitkin ja katseeni vaelteli sen tavara paljouden keskellä. Tavaraa oli lattiasta kattoon. Olin aivan ihmeissäni siitä romun ja aareteiden määrästä koottuna vanhan koulun sisälle. Olin juuri kävelemässä täyteen ahdetun hyllyn ohitse, kunnes huomasin jonkun tuijottavan minua vanhojen peltipurkkien joukosta. Ja siellä SE oli, Olle Eksell's Ögon kakao silmät. En voinut vastustaa, vaan kaappasin purkin nopeasti mukaani. Olen etsiskellyt samaisen mestarin isoa julistetta ja löysinkin paikan, josta sen tilata. Nyt vain tarvitsee päättää ostanko vaiko enkö?


I also found this Arabia's plate with green dots. I have three with red dots and now I have on green.

Löysin myös romujen keskeltä Arabian vanhan lautasen vihreillä pilkuilla. Minulla on ennestään kolme punaisilla pilkuilla ja nyt minulla on vihreäkin. 


These green cups are for my mother in-law. When she and her husband moved to Sweden after work in the 70's, they have bought exactly these same cups and after all these years there is only one cup left. We had to buy her these for Mother's day. The thing is that she doesn't want to use any other cups for coffee. So I think these are Swedish so if you have any idea what are these, please let me know, thanks!

Nämä vihreät kupit ovat anopilleni. Appivanhempieni muuttaessa 70-luvulla Ruotsiin työn perässä, he ostivat nämä kupit. Monien vuosien jälkeen vain yksi kuppi on säilynyt. Meidän oli pakko ostaa nämä anopilleni. Juju kupeissa on se, että anoppini ei halua juoda kahvia mistään muusta kupista kuin siitä vihreästä. Luulen että ne ovat ruotsalasia, mutta jos sinulla on jokin ajatus mitä ovat, kertoisitko minulle kiitos!


Have a great day! Mukavaa päivää kaikille!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Heips! Et muista, että meillä on ollut kotonakin tuollaiset, mutta ruskeat. Minun muistin mukaan ne on ranskalaisia.

  VastaaPoista
 2. Vau, sulla on sitten hyviä löytöpaikkoja! :) Tuollaisia vihreitä kuppeja olen aina silloin tällöin nähnyt kirppiksillä. Myös ruskeana. Mitään muuta en kyllä valitettavasti niistä osaa sanoa. Mukavaa loppuviikkoa! Kohta on vappu...

  VastaaPoista
 3. Those are some fun graphics on the canister! I love seeing the things you find. We just don't have the same things here.

  VastaaPoista
 4. You show great pictures!! Hope you had a wonderful easter! Have a lovely weekend!! Hugs

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi mitä ihania vihreitä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne! Olen hieman myöhässä vastaamisen kanssa, mutta tässä se nyt tulee kuitenkin. Vappukin meni ohitse jo täydessä tohinassa. Toivottvasti se oli teille antoisa. Se on kyllä hauskaa, kun ihan kotipiiristä voi löytää yhtäkkiä ihan uusia aarrekauppoja. Mukavaa tämän viikon loppuviikkoa!

  VastaaPoista