My Alvar

It's DONE! I finally had a chance to stop by at IKEA to get a frame for my Aalto poster. I bought the poster from Ebay some time ago. It sure has travelled around the wordl. The poster was orinally from Stockhom, Sweden. To me it travelled from US. Now this beautiful 50 year old poster has a place in our livingroom. It's huge. Would look pretty nice also on the floor just leaning to wall. It has some wrinkles on it's edges, but still in quite perfect shape. I love it! My husband found me this beautiful Aalto's stand for surprice. I guess mixing up styles will continue...

We are about to leave to our mini vacation towards Levi. We are going for 5 days to snowboard and just relax. So I'm wishing you all a great weekend and upcoming week.

PS. I got some more letters signs and I found a beautiful Arabia's coffee cup to my collection, but I'll tell you later about those.


Se on tehty! Vihdoinkin sain aikaiseksi ja mahdollisuuden käväistä sinikeltaisessa tavaratalossa hakemassa uudet kehykset Ebaysä ostamalleni Alvar Aallon julisteelle. Kyseinen juliste on totisesti nähnyt maailmaa. Alkuperäisesti se on lähtöisin Tukholmasta ja päätynyt jollain konstilla Jenkkikään, josta minä taasen sen sain ostettua itselleni. Taulu on kooltaan aikas suuri. Näyttäisi hyvältä vain lattialla lojumassa ja nojaamassa seinään. Nyt saa nojailla tuossa. Tämä 50- vuotta vanha komistus on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa. Pientä ryppyä reunoissa, mutta eipä tuo haittaa. Tykkään kovasti! Mieheni löysi minulle Aallon naulakon yllätyksekseni. Näyttää siltä, että tyylien yhdisteleminen jatkuu...

Olemme juuri lähdössä pienelle lomalle Leville. Pääsemme hetkeksi irtautumaan arjesta, lautailemaan ja vain rentoutumaan. Joten toivotan teille kaikille oikein hyvää viikonloppua ja alkavaa viikkoakin!

PS. Sain lisää vanhoja mainosvalokirjaimia ja kirpparilta löysin ihana Arabian kahvikupin, mutta niistä lisää myöhemmin.

HuGs
-S-

11 kommenttia

 1. Näyttää kyllä niin hyvältä, taas! Sulla on vaan loistava maku yhdistella juttuja:) Naulakkokin oikea namu!
  Rentouttavaa viikonloppuilua Levillä!!

  VastaaPoista
 2. Juliste on hieno ja naulakkokin huippulöytö! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo naulakko alvar allon?? apua, nyt pitää kaivaa varastoa, sillä musta mulla on tuommoinen kans :D :D juliste on UPEA- tuo pöytä ja tuo juliste!! tosi tyylikäs! mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mä RAKASTAN sun tavaroita! Sulla on niin mahdottoman ihania juttuja kaikki. Ja kauniisti yhdistelty. Tein juuri postauksen sun kirjaimesta. Love it! Mukavaa lomaa! Perusta tähän yhteyteen kirppisblogi, pliis!

  VastaaPoista
 5. Näyttää niin hyvältä! Teillä on ihana koti!! :) Rentouttavaa lomaa.

  VastaaPoista
 6. Terveiset kaikille täältä tunturin juurelta ja kiitos aivan ihanista kommenteista.

  Heidi:Kiitos ihanasta kommentista. Ja kiitos, kiitos =) Ei täss muuta voi kuin hymyillä =) Naulakko oli kyllä mukava löytö. Mukavaa alkavaa viikkoa

  Saija:Kiitos piristävästä kommentista. Juliste oli kyllä todellinen voitto ja naulakkokin oli mukava löytö. Joskus miehelläni on parempi vainu kuin minulla =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  A kiss from the past: Kiitos kivasta kommentistasi. Naulakko on tosiaan Aallon. Uudenpaa tuotantoa kylläkin kun on noi mustat koukut. Kaiva ihmeessä esille =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Suzanne:Thank you so much of your sweet comment. I was going to get rid of some of the letter signs but the word done just worked out perfectly.

  Selma:Kiitos super ihanasta kommentista. KÄvinkin jo blogissasi kurkkamassa ja kirjottamassa. Kirjain sopii kuin nakutettu. Kirppisblgo vois olla hauska idea. Pitää pohtia =) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  Sini:Kiitos ihanasta kommentista. Olitkin itse laittanut taas kivan postauksen. Täytyy käydä vielä kommentoimassa. Ihania käsitöitä sinulla =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Jos sinulla tulee vielä noita ihania valokirjaimia myyntiin, niin olen ehdottomasti kiinnostunut!! Aivan upea Aaltojuliste ja tuo tumma pöytä ja tuolit!
  Aurinkoista viikkoa :)
  Nina
  njohanss@cc.joensuu.fi

  VastaaPoista
 8. Hei Nina,

  Kiitos kivasta kommentista ja kiva kun pistäydyit blogissani. Laitoinkin sinulle jo s-postia =) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Oh Suvi it's BEAUTIFUL....SO WORTH the wait to have it PERFECTLY framed like that.... :o) !!

  I BET you'll SMILE OUT LOUD every time you walk past it....!!!!!

  I hope you have a WONDERFUL time away & look forward to catching up with you when you get back....!!

  Cheers for now,
  Tamarah :o)

  VastaaPoista
 10. Toi juliste on upea! Sulla on tota silmää...

  Hyvää Levin lomaa :)

  VastaaPoista