Handicraft/ Antique Fair


 Today was a busy day. I went to the handicraf fair with my mom today. It was a good visit, but nothing spectacular. I didn't buy anything. But luckily there was also an antique fair at the same time.. Lot of treasure to be found. I was too cheap to buy anything, but my mom found a beautiful Arabia's jug. A smaller one with some leafs on it. She also made a good deal of this beautiful old chair. I found old Asko's sideboard from the 60's. I took all the information of the seller so I might make a visit later or make contact if they sold it or not. Time will show. For now I have to admire my old flea market finds. For next week I have some school work that I need to do before vacation, but I'm not going to stress about it. I have time.  

Tänään olikin vauhdikas päivä. Käytiin äidin kanssa käsityömessuilla. Ihan mukava käynti, mutta ei mitään mullistavaa ollut tarjolla. En ostanut mitään. Mutta onneksi samaisella lipulla oli mahdollisuus visiteerata viereisessä hallissa pidettävää antiikkia tapahtumaa. Ihania aarteita oli tarjolla etsijoille. Itse olin pihi ja en ostanut mitään, mutta äitini löysi kauniin vanhan Arabian kannun. Taisi olla turkooseja lehtiä painettuna. Äitin sai myös mahtavan diilin vanhasta tuolista. Todella kaunis ykstyikohta kaiverrettuna selkänojaan. Itse pongasin Askon 60-luvun senkin. Se jäi kyllä mieleeni. Otin varmuuden vuoksi tiedot kauppiaasta, jos vaikka otan yhteyttä myöhemmin ja jäljitän tuli senkki myytyä. Näin sille jo sopivan paikankin olohuoneessamme. No se jää nähtäväksi. Nyt joudun ihailemaan jo aiemmin hankittuja kirpparilöytöjä. Ensi viikolle olisi luvassa hieman kouluhommia ennen ansaittua lomaa. Mutta en ajatellu ottaa suurta stressiä. Onhan tässä aikaa.

Wish you all a great upcoming week! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. It's fun to go, even if you don't find anything good. Have a good week, Suvi!

  VastaaPoista
 2. Aina on kiva kierrellä, katsella ja hypistellä kaikennäköistä, vaikka ei mitään ostaisikaan - ja onneksi on näitä aiempia löytöjä :)
  Iloista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Senkki kuulosti kivalta ilman kuvaakin :D Saran kanssa samaa mieltä!

  VastaaPoista
 4. Hey Suzanne: You are so right about that. It's always inspirational! Have a great week!

  Moi Sara: Se on totta, aina on mukavaa hypistellä aarteita ja vertailla hintoja. No, ehkä ensi kerralla sitten. Mukavaa viikkoa!

  Moi heidi: kuva löytyy kännykästä, mutta on niin huonolaatuinen, ettei kehtaa laitaa tänne =) Mutta se jäi kyllä vaivaamaan. Ehkä pitää soittaa myöhemmin. Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Juu, paa-asiahan on nimenomaan se hypistely, kiertely, ihailu ja haaveilu! Olisin mielellani paassyt kyseiseen tapahtumaan. :)

  Meidan viikonloppu kului huonekalumessuilla, ja kylla siellakin sai aikansa kulumaan!

  VastaaPoista
 6. Hei Eryah, Huonekalumessut kuullostavat kivalta. Tuliko ostettua mitään uutta? ja oliko tarjolla vain uusia huonekaluja?

  VastaaPoista
 7. Above all else, guard your heart for it affects everything else you do. ~Proverbs 4:23

  God bless you and have a nice day :-)

  VastaaPoista
 8. I love the beautiful jar! really nice:)

  Hug Johanna

  VastaaPoista
 9. Hey Suvi....!

  I HOPE you had a LOVELY day with your Mum even though you didn't find any Treasures to take home....I'll keep my fingers crossed the Seller with the Asko's sideboard gives you a call....!

  So HOW many pieces of Arabia do you have....? I'd LOVE to see a pic of your collection....!!

  Cheers from Oz,
  Tamarah xx

  VastaaPoista