Ladder with JeansI have been so terribly lazy and busy at the same time. First of all a huge thanks for your nice comments on my last posts. I will get back to you those comments later. Weekend was a total party success. We celebrated  my father's big 60 and also had a great time with friends celebrating Wappu, May Day. I also got some great new's on Friday concerning my Master's Thesis. No it's not done yet (I wish), but now I will be doing it for Finland's Early Childhood Special Education Teacher's Association. So I'm doing circles and being nervous, but happy at the same time. I finally have a meaning for the Thesis. Gives me more pressure, but keeps me going too.

Olen ollut aikas kiireinen ja laiskakin yhtäaikaa. Ensimmäiseksi haluan kiittää ihanista kommenteistanne viime postauksiin ja lupaan palata niihin vielä myöhemmin. Viikonloppu oli yhtä juhlaa. Juhlimme isäni 60 vuotis päivää ja myös ystäviemme kanssa vappua. Sain myös perjantaina hyviä uutisia koskien graduani. Ei, se ei ole vielä valmia, mutta tulen tekemään tutkimukset Selto ry:lle. Nyt pyörin ympyrää ja paniikki kasvaa, mutta olen myös todella iloinen asiasta. Gradustani tulee olemaan oikeasti hyötyä, eikä vain päädy muiden mustien kirjojen jatkoksi yliopiston hyllylle. Tuotta painetta, mutta saa minut myös jaksamaan.I made some changes in the "hall way". I had an old ladder leaning on the wall next to this black cabinet and I moved it to bedroom. I just got so tired of my dear husband's jeans lying around the flat so now those jeans can be put on the ladder. The wall felt so empty without the latter so I put some old photos from our trips. And changed the place of the old chair. I don't know if I like the way it looks now, but it will have to do for now. Plans for the painting the bedroom has to wait just in case we will find a house. I don't want to paint for couple months if we get lucky and move.

Minun piti tehdä hieman muutoksia eteiseen. Aiemmin mustan patakaapin vieressä oli vanhat heinäseiväs tikkaat, mutta siirsin ne makuuhuoneeseen. Väsyin vain rakkaan mieheni farkkuihin, jotka lojuivat liian usein ympäri huushollia. Nyt hän saa kiikuttaa ne tikkaisiin roikkumaan. Seinä tikkaiden kohdalta tuntui tosi tyhjältä, joten kaivoin vanhoja matkakuvia ja ripustin taulut peilin viereen. Myös vanha tuoli sai tulla eteisen puolelle makuuhuoneesta, Aikamoinen sillisalaatti. En oikein tiedä tykkäänkö siitä, mutta saa nyt kelvata. Se mitä makuuhuoneen maalaussuunnitelmiin kuuluu, niin päätin odottaa, josko vaikka löytäisimme sen talon. En viitsi sitten muutaman kuukauden takia maalailla seiniä. Toivossa on hyvä elää. Have a great day everyone! Mukavaa päivää kaikille!

HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. It looks great! If it would get my husband to hang up his clothes, I want one, too. I've seen them for towels and blankets, but clothes is a really good idea.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava juttu tuo gradusi!! Toivottavasti antaa mukavaa ja motivoivaa painetta työn loppuun saattamiseen!

  Ja mahtava on tuo kaappikin, josta tulikin itselleni idea.. ;D Kiitti!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Moikka Dooda! Kiitos ihanasta kommentistasi. Saa hymyn korviin =)

  Hello Suzanne! Well I'm not sure if this really works. At least I have a place to put them now LOL

  Moi Ruusa! Juu kiitos, nyt täytyy vaan puskea parasta. Otin muuten kaapista just tekstit pois, kun on liitutaulumaalilla maalattu nuo sisustat. Pitää keksiä uudeet tekstit. Jäänkin seuraamaan mikäs se sinun ideasi on =)Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Onpas hienoja uutisia, todellakin antaa ihan eri merkityksen tekemiselle, kun gradusta on oikeasti hyötyäkin :)

  Kauniilta näyttää, aivan ihanat nuo tikkaat. Itsellä olohuoneessa yhdet tikkaat, jossa roikkuu viltit aina silloin, kun niitä ei käytä.

  Ihanaa viikkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea tosiaankin gradullesi ja sen tekoon! Kuulostaa hyvältä :)

  Kivasti olet sisustellut. Noita kylttejä ihailen!! :) Meinaatko, että muutaman kuukauden takia ei kannata näyttää maalisivellintä seinille?

  VastaaPoista
 6. Moi Sara! Kiitos kommentistasi. Tikkaat on väännetty mummin vanhoista heinäseipäistä, jotka löysin makasiinista. Tykkään kyllä vaikka aika country meininkiä =)Mukavaa viikkoa myös Sinulle!

  Moi Sini! Kiitos kaunis. Rojua tuntuu kertyvän ympärilleen siinä toivossa, että ne löytävät paikkansa joskus tai jossain. Niin olen tuota maalausta kyllä kovasti ajatellut. Harmaata seinään ja mustavalkoista muuten. Sain jo idean tauluistakin mustavalkoisina makkarin seinille, mutta saas nähdä nyt =) Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 7. Moi! Toivottavasti talo löytyy ja pääset maalaushommiin! Noi farkkutikapuut on aivan mahtavat!

  VastaaPoista
 8. Kiva kun jätit kommentin niin löysin blogiisi! =) Kiva fiilis täällä! Hauskaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Heips DD! Kiitos komemmentista. Taloa etsitään kuumeisesti ja toivotaan kovasti, että tämän kesän aikana tärppää. Mukavaa viikkoa!

  Hello Sort of Pink! Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Ja kiitos kommentistasi =) Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista