Aalto 60 StoolThis morning I was feeling restless. I couldn't concentrate on anything so I knew that there was only one thing that helps, FLEA MARKET !!So I had my breakfast and got myself ready to hop in a car and go. And I sure  did not come home with empty hands. I did my usual tour around this area, visiting my favorite places and this it what I found. It was almost hidden inside all that junk, but there it was, My new Aalto 60 stool. Just beautiful piece from the 50's and with three legs. I love it! And the price was to die for. I'm very happy girl! When I got it home, our cat Viiru owned the stool to her self as you can see.

Tänä aamuna olin levoton. En pystynyt keskittymään mihinkään ja tiedän, että siihen on vain yksi apukeino, KIRPPARILLE siis! Aamupala katosi nopeasti lautaselta ja laitoin itseni nopeasti valmiiksi ja lopulta hyppäsin autoon. Kotiin en todellakaan saapunut tyhjin käsin. Olin kyllä "varoittanut" miestäni etukäteen kyseisestä matkasta ja hän yleensä arvaa minun tuovan jotain aina mukanani kotiin. Kävin lähialueen lempikirput ja yhdessä niistä minua odotti mukava yllätys. Melkein kuin piilossa sen kaiken romun keskellä oli Aallon 60 jakkara. Aivan ihana 50-luvun komistus kolmella jalalla. Tykkään niin paljon. Ja hinta sai suupielet korviin. Onnen tyttö! Kun pääsin kotiin kissamme Viiru omi tuolin itselleen kuten kuvasta näkyy.


From another flea market I found this old bottle. I thought it had a cute label and I love the blue color. Will be good for flowers.

Toiselta kirpparilta löysin tämän pullon. Minusta pullon väri ja etiketti olivat kivat, joten nappasin sen mukaani. Siihen voi laittaa vaikka kukkia.

I wish you all a great Day!! Toivottavasti teilläkin oli mukava päivä!!


HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Loistokatti! :DD Ihana!

  Muutoinkin mainiot löydöt, tuo pullo olisi kyllä lähtenyt minunkin mukaan!

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. You found some good things~again! I really like that bottle!

  VastaaPoista
 3. Taas niin nappilöydöt!! Ja taas harmittaa etten ole itse kerinnyt viikkoihin kunnolla kirppuilemaan ja kokemaan tuota iloa! Ehkä viikonloppuna raivaan itselle sen ajan, äitienpäivänkunniaksi taidan haluta kirppiskierroksen! =)

  VastaaPoista
 4. tollanen jakkara on aina paikallaan!
  mäkin huusin tänään artekin tuolin 25 eurolla huuto.netistä. taputtelen tässä sitten itseäni selkään! haluaisin kerätä pöydän ääreen 4 erilaista second hand -artektuolia, mutta ukko oli eri mieltä :D noh, kyllä mä sille pallille tulevaisuudessa paikan löydän ;)

  VastaaPoista
 5. Moi Ruusa! Kiitos kommentistasi. Kyllä nuo kissaotukset saavat välillä toiminnoillaan naurattamaan. Kivaa viikkoa myös sinulle!

  Hello Suzanne! Oh that bottle was a nice treasure. I left a brown one behind. We will see if i go back for that.

  Moikka Heidi! Tiedän niin tunteen, kun löytää jotain kivaa. Ehdottomasti sunnuntaina kirpparille =) Kivaa päivää sinulle!

  Moi Nipsu! Meilläkin jakkara seisoo vieä keskellä olohuonetta. Ei paikkaa, noh kyllä se löytyy. Sait ihan kivaan hintaan omasikin. Mulla olis ihan sama mielessä, että erilaisia artekin tuoleja ja myös kaikki käytettyinä haluaisin hankkia. Meillä makaa sängyn alla paketoituna artekin pöytä mustalla linolium pinnalla. Pitää sekin kunnostaa ensin kolhuista ja sitten vasta ottaa käyttöön. Kivaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Onneksi lähdit liikkelle, kun löysit nuo aarteet!tykkään molemmista ja lienee jo selvää, että tuolit ovat minunkin intohimo:)

  VastaaPoista
 7. Moi Selma! Oli todellinen onnnenpotku =) Tiedän hyvin tuoli himmosi. Hyvin olet niitä kamelionttimaisesti saanut kotiinne kuljetettua. Ja ei niitä voi olla koskaan liikaa =) Aurinkoa sinulle!

  VastaaPoista