Perfect Weekend with Perfect Finds!One of the best finds are my "new" Arabia's coffee cups of course. I just can't resist when I see one. The one with little dots has to be my new favorite one. It's so cute.

Parhaimmat viikonlopun löydöt ovat ehdottomasti "uudet" Arabian kahvikupit. En vain pysty vastustamaan, jos sellaisen näen. Pienillä palloilla varustettu kuppi taitaa olla uusin lempparini. Se on niin söpö. 


I also found a beautiful Arabia's soup plate. It's condition and price worked well for me so had to have it.

Löysin myös kauniin Arabian syvän lautasen. Sen kunto ja hinta olivat juuri sopivat minulle, joten olihan se pakko saada mukaan. 
Nice surprise was this old coupon for pharmacy. I don't know what to do with it yet, but I have some ideas. Do you have some ideas what to do with it?

Mukava yllätys oli myös vanha apteekin kuponki. En tiedä vielä, mitä siitä tekisin, vaikka muutamia ideoita onkin mielessä. Olisiko teillä jotain kivoja ideoita, mitä tehdä ja missä ja miten käyttää kuponkia?
I also found one interior book about mixing old and new furniture. I haven't read it yet so I don't know if it's any good. It only cost two euros. So if it's not the greatest book, it didn't cost much either.

Löysin kahdella eurolla sisustuskirjan, jossa käsitellään vanhan ja uuden tavaran ja huonekalujen yhdistämistä.. En tiedä onko kirja mistään kotoisin, kun en ole vielä ehtinyt siihen tutustua, mutta jos ei niin ei se paljoa maksanutkaan.


These wooden bricks are from my childhood. I used to have same ones, but I guess when I grew up some one else got them. But now I found a new set so had to buy it. I have celebrated my nameday today with ice cream and bricks give you a hint who is behind S   =)

Nämä puiset palikat ovat minun lapsuudestani. Minulla oli samanlainen setti pienenä, mutta kaipa ne laitettiin jakoon, kun kasvoin isoksi. Nyt löysin palikoita kirpparilta, joten pakko oli ostaa. On ne niin nostalgiset. Olen viettänyt tänään nimipäivääni jäätelön kera. Palikat kertovat, kuka kirjoittaa S: takana   =)


HuGs
-S-

16 kommenttia

 1. Hienoja löytöjä! Samanlaiset palikat oli mullaki lapsuudessa. Nimpparionnittelut Suville :)

  VastaaPoista
 2. Hei, tosi hieno toi sun kuppikokoelma jo! Ihania nuo siniset. Käytätkö muuten kuppeja vai ovatko vain koristeena? :) En muista, mainitsinko joskus jo, mutta äidilläni on vanhoja erilaisia ruusukuppeja kasapäin ja hän lupasi lainata niitä juhliini. Sopivat kesään täydellisesti. Hienoja löytöjä muutenkin! Ja hyvää nimpparia!! :)

  VastaaPoista
 3. Hello Suveliina:
  What delightful china and an interesting collection of 'finds'. Belated wishes for a happy name day.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania löytöjä, taas kerran :) Itse olen yrittänyt aloitella kuppikokoelmaa, mutta vielä ei ole niitä tullut vastaan.
  Ihanaa nimipäivää! :)

  VastaaPoista
 5. Moi J! Kiitos kiitos =)

  Moi Sini! Kovin yritän sitä kokoelmaa kartuttaa. Mahtuu mukaan kaikenlaisia, vaikka pääsääntöisesti vain sinisiä ja keltaisia. Tarkoitus oli kuppeja käyttää. Ajattelin ensin koota riittävän määrän, jotta riittää kahvittelijoille. Vielä en ole kyllä raaskinut =) Voi ihana juttu ne ruusukupit. Tulee varmasti soma kattaus ja ruusut sopivat ehdottomasti kesään. Mulla taas äiti kerää Arabian kukkakuppeja, mutta vain sellaisia joissa on sinistä. Tulevat sitten mökille, kun saadaan sitä rempattua. Sopivat kyllä mökin henkeen. Ehkä sitten voisin juhlia valmistujaisia mökillä ja tarjota kahvit noista vanhoista Arabian kupeista. Niihin juhliin menee kyllä vielä tovi =)Kiitos onnitteluista ja aurinkoista viikkoa ja sitä aurinkoa näyttää piisaavan !

  Hello Jane and Lance. Thanks for the nameday wishes. I don't know do they have namedays all around the world?!? I don't think so. I was really happy about my finds this time =)Have a sunny week!

  Moi Sara! Kiitos onnitteluista. Välillä kuppeja on paljon tarjolla, mutta hinnat ovat ihan hulppeita, joten jäävät silloin hyllyyn ja välillä taasen ei tule vastaan yhtäkään. Tsemppiä kokoelman keruuseen ja mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa nimpparia ja ihania löytöjä taas! Ei tule nyt kupongille mitään erityistä mieleen, mutta eikös se olisi ihan kaunis tuollaisenaankin jossain roikkumassa...

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä olet tehnyt. Apteekin kuponki on ihastuttava ja itse tekisin siitä ehkä jonkun kivan koristetaulun. Onnittelut!

  VastaaPoista
 8. Moi Selma! Kiitos onnitteluista =) Jotain yksinkertaista kans ajattelin.

  Hei Absolutely White! Kiitos kaunis. Taulua juuri ajattelin. Ihan sellaisenaan vain yksinkertaisuudessaan. Pitää siis hakea kehykset.

  VastaaPoista
 9. mahtavat löydöt suveliinaseni! ja Onnea nimppareiden kunniaksi :D nyt paistoi aurinkokin, kuten kuuluukin nimpparipäivänä! :D
  kupit on hurjan kivat! mukavaa että vielä tekee löytöjä.

  VastaaPoista
 10. Upeita! Naita ma kayn taalla sun blogissa kuolaamassa :D

  VastaaPoista
 11. Hei A kiss from the past! Kiitos kiitos =) Aurinko tosiaan paistoi, vaikka ei nyt saa valittaa. Työn puolesta saa kyllä olla ulkona ihan riittävästi, ehkä jopa liikaakiin näille heltelteille =) Se on vaan niin hauska tunne kun näkee hyllyissä kuppeja ja haalii ne äkkiä itselleen, ettei kukaan muu vie niitä, hih =)

  Hei Eryah! Vielä on matkaa tusinaan, mutta pikkuhiljaa keräillään. Sais vaan ensin mukavan määrän koottua niin voi käyttää kahvitteluissa.

  VastaaPoista
 12. Kivoja löytöjä oot taas tehnyt! Sun innoittamana muuten pari päivää sitten ostin kirpparilta noita arabian kuppeja, keltaisen ja sinipilkullisen -ovat hurrjan söpöjä! Ja olivat vain euron tsipale, harmitti kun en sitten ottanut jäljelle jääneitä ruskeaa ja tummansinistä kuppia mukaan.

  VastaaPoista
 13. Pilkullinen on vallan ihana!
  Myös nuo palikat on kivat, keksisin sellaisille heti kaikkea kivaa käyttöä.

  Mulla on myös pari erilaista vanhaa kuponkia. Riippuen kupongista olen ajatellut niistä tehtävän tauluja, kylttejä esim. jauhopurkkiin tms... Tai jotain ihan muuta! ;D

  VastaaPoista
 14. Moi Dooda! Voi apua mikä hinta, ihan ilmaiset siis, mutta mukavaa, että olet myös löytänyt kupit. Pakko myöntää, että koukuttavat =) Ehkä käyt hakemassa vielä ne loputkin kupit. Jos kirpparille lähden, toivon aina löytäväni lisää kuppeja. Mutta onneksi niitä on tehty niin paljon, ettei tämä harrastus ihan nopeasti lopu.

  Moi Ruusa! Taulua olen minäkin ajatellut siitä lapusta tekeväni. Täytyy käydä hakemassa kehyksiä. No mitäs kekseisit palikoista? Mulla ne ovat vasta sen takia, että oli pakko saada. Syvempää tarkoitusta niistä en vielä ole löytänyt =)

  VastaaPoista
 15. Heips!
  Kiva blogi sulla - liityin lukijaksi. Ihania astioita ja muita tavaroita. Multakin löytyy nuo samat palikat (taitaa olla pikkuveljen vanhat, jotka olen ominut...). Paketin kannessa lukee: "Opi lugema ja arvutama" ;) Onko muillakin "eestipainos"? =)

  VastaaPoista
 16. Moikka Voikukkapelto! Et arvaa, olin juuri ajatellut kommentoida sun blogiisi, koska sen nyt kans löysin. Tuun kyllä kirjoittaan, vaikka tännekkin höpötän. Kiva kun tulit ja liityit lukijaksi =) Enpä tiedä mikä painos mahtaa olla, kun nuo palikat oli pussitettu palikka kerrallaan pieniin pusseihin, mutta minä rohmusin ne kaikki. Ihan muutama palikka vain oli joten etsintä jatkuu =) Tervetuloa seuraamaan blogia. Tuunpa nyt heti vastavierailulle =)

  VastaaPoista