Sadepäivien puuhat


Sateisena päivänä saa (ei saa, koska joku kiljuu korvaan noustaan, äiti noustaan) loikoilla pitkään sängyllä ja laahustaa alakertaan hakemaan kupposen teetä. Sängyn voi jättää petaamatta, jos vaikka mielisi vielä takaisin loikoilemaan (in my dreams). Mutta onneksi makuuhuoneessa voi sadepäivänä puuhata muutakin kuin nukkua...


Nimittäin pitää vaikka juhlat. Kyllä oli herkkuja tarjolla jos jonkinmoista. Neiti oli kantanut pöydän ja tuolit omasta huoneestaan meidän makuuhuoneeseen. Pöytä oli katettu ja juhlavieraitakin oli saapunut paikalle. Prinsessa tomaattikruunu Elsa-mekossaan tarjoili jäätelöä ja kakkua.  Juhlavieraat olivat oikein hyvällä tuulella, vaikka hieman angstiset juhlahatut olivatkin päässään.  Hatut ovat löytö joltain Kanadareissuiltamme. Olin ehkä ajatellut juhlivani kolmekymppisiä enemmän tai vähemmän kriisin partaalla. Kriisiä ei näkynyt ja tästä tulee tänän kesänä jo viisi vuotta. Muutaman viikon kuluttua siinä juhannuksen tienoilla pärähtää uudet lukemat mittariin ja minusta tulee varhaiskeski-ikäinen. Onkohan se mikään oikea sanakaan? Wikipeadian mukaan ensi vuonna olen sitten jo ihan oikea keski-ikäinen. Ehkä se kriisi tulee sitten silloin. Vielä ei tunnu missään! Ikä on vain numero. 

Olin ajatellut juhlivani seuraavaksi vasta täysiä pyöreitä, mutta peto on irti niin sopivasti syntymäpäivien tienoilla, joten tyttökavereiden kanssa lähdetään hieman tuulettumaan. Ihan super ihanaa saada rakkaita ystäviä taas koolle juhlimaan ja ihan vain naisten kesken. Mutta palataanpa vielä hetkeksi takaisin makuuhuoneeseen. Neidillä usein rönsyilee leikit ympäri taloa ja se on tottakai ihan sallittua. Leikeille on löytynyt aina tilaa ja varsinkin yläkerrassa ne ovat saaneet jatkua pidempäänkin. Leikkejä on saanut jatkaa, kun siltä tuntuu. Tämä toimii, jos on tilaa ja sitä tästä talosta on ainakin vielä riittävästi löynyt. 

Mitä ajatuksia itse makkariin tulee niin olen löytänyt jälleen uuden tapetin (tästä en kyllä mainitse miehelleni ääneen). Ukkokulta kyllä itse ehdotti, että mitäs jos revitäänkin katto ylös asti auki ja paneloidaan se? Niimpä, aika urakka olisi edessä, mutta kuullostaisi aika huipulta jutulta. Tässä kohtaa tietenkin kehun kuinka ihanan kaapin mies on minulle joskus rakentanut, jos vaikka innostuisi uusista tapeteista. Ovet on löydetty vuosia sitten vanhaintavarakaupasta Jyväskylän tienoilta. Ovien ympärille mieheni nikkaroi rungon. Kaapin ovet ovat alkuperäisen väriset, mutta rungon olen vahannut antiikkivahalla. On kyllä rakas kaappi. 

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

12 kommenttia

 1. Hauskat juhlat ja herkutkin näyttää hyvältä :D Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskat juhlat olivatkin =D Sinne myös kivat viikonloput!

   Poista
 2. Ihanan rento meininki! Ja niin suloiset kuvat prinsessasta kahvikutsuillaan! <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Aika ihana tapetti vilahtaa näissäkin kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tykkään kyllä, mies valitsi tämän tapetin nelisen vuotta sitten. Liekö sitten kyllästyminen, kun ei itse tehnyt lopullista päätöstä, hih hih =)

   Poista
 5. Onpas teillä kivan näköinen makkari, ja kaappi on aivan ihku! Mukavia juhlia, vielä ei voi onnitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kaappi on kyllä super rakas. Meillä se usein menee niin, että mnä ideoin ja mies nikkaroi =)

   Poista