Unbelievable!


Today has been one of the most interested and shocking day for a while. We lost the house. I can't believe what happened with the house. It's back on sell, but I wish all the best for the next owner. We had condition survey and everything was suppose to be great. Tomorrow was the day for trade made. Everything was set. But today we got a second paper about the condition and the seller has added details of the house. The foundations of the house is broken. The house is sunken and probably the floe is useless too. We are so mad. Why the seller didn't say that during condition survey, or even before that? I'm really upset about all this. Last week my husband's dad needed to go to hospital and this week we lost the house. What next?

Tämä päivä on ollut erittäin mielenkiintoinen ja shokeeraava päivä aikoihin. Menetimme talon. En voi uskoa sitä, mitä tapahtui talon kanssa. Se on uudelleen myynnissä ja toivon vain onnea sen uudelle mahdolliselle omistajalle. Teimme kuntokartoituksen ennen kauppakirjojen tekoa ja kaiken piti olla kunnossa. Huomenna oli tarkoitus tehdä kauppakirjat. Mutta tänään saimmekin uuden version kartoituksesta, johon myyjä oli lisännyt noin vuorokautta aiemmin ostohetkeä lisää yksityiskohtia talon kunnosta. Talon perustukset ovat rikki. Talo on vajonnut ja ilmeisesti piippukin on käyttökelvoton. Olemme niin kiukkuisia. Miksi myyjä ei kertonut sitä ennen karoitusta tai kartoituksessa? Nyt harmittaa. Viime viikolla miehine isä joutui sairaalaan ja tänään unelmakodista tulikin romukoti. Mitä seuraavaksi?
To make us feel better we went out for dinner. Had some Vietnamese food and stopped by in flea market. I bought that cute and old clock. It's works (at last something is).

Jotta saisimme paremman mielen menimme ulos syömään vietnamilaista ruokaa. Pysähdyimme myös kirpuille ja löysin tuon söpön vanha kellon, joka toimii (ainakin se edes toimii tällä hetkellä). 

HuGs
-S-

PS. Thank you all for you thoughts and you comment on my last post. You are all very sweet! Kiitos kaikille viime postauksen kommenteista ja ajatuksistanne. Olette mahtavia!

13 kommenttia

 1. Voi ei. :( Olen pahoillani! Meillä oli viime keväänä melkein tismalleen samanlainen tilanne, menetettiin talo josta oltiin viittä vaille kirjoittamassa kauppakirjoja. Talossa oli vakava kosteusvaurio jota myyjä yritti peitellä, kuntokartoitus paljasti...
  siihen tuli vielä kaikkea uskomatonta tilannetta lisääkin, mutta eipä niistä täällä sen enempää.

  Täytyy vain ajatella, että onni onnettomuudessa kun vaurio paljastui ennen kauppakirjojen kirjoittamista.

  Toivotan tsemppiä, kyllä se koti vielä löytyy!

  VastaaPoista
 2. No höh. Mutta-parempi näin päin kuin että jälkikäteen olisi paljastunut :) se on onni onnettomuudessa.

  kello on sentään kiva ^^

  kyllä kotikin tulee!

  VastaaPoista
 3. Voi törkeys ja kurjuus! Ymmärrän täysin, että tuollainen ottaa tosi koville. Kun on mielessään ehtinyt jo niin paljon pidemmälle.
  ´
  Mutta varmasti parempi näin...

  Ansaitsette ihanan talon ja se löytyy vielä.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. NO just.
  Mutta kuten muutkin tuossa sanoivat, niin parempi ennen kauppoja (vaikkei se vielä lohduta varmaan yhtään!) kun kauppojen jälkeen.

  Tsemiä elämään, kaikki kääntyy varmasti parhain päin!

  :)

  VastaaPoista
 5. Ärsyttävää! Oikein tuollaista inhottavaa pettymyksen sietokyvyn kasvattamista. Mutta hyvä, että tuli nyt ennen kauppoja selville! Vielä se oikea tulee eteen, usko pois! :) Ja seuraavaksi tapahtuu ihan vain kivoja asioita! Siihenkin on uskottava.

  Mutta sentään nuo kuppisi ovat aivan mahdottoman hienot! Ja kello myös. Olen melkein kade. Ihanaa tätä päivää, se on hyvä!

  VastaaPoista
 6. Voi ei :/ Itsekin joutunut tässä huomaamaan, että ilmeisesti huonot asiat tulevat aina ryhmissä... Oikein paljon voimia!!! Sentään ette kerenneet kauppakirjaa vielä allekirjoittamaan.

  VastaaPoista
 7. Voi miten ikävä juttu. Mutta onneksi tosiaan ennen kauppoja kuitenkin asia paljastui. Kello on hyvä lohduttaja, ihana väri. Mutta uskon, että mietityttää vielä pitkään tuo asia. Toivottelen onnea kodin etsintään, kyllä se vielä löytyy!

  VastaaPoista
 8. Moi Dooda! Kiitos paljon tsempistä! Sitä nyt tarvitaan, että jaksaa aloittaa koko projektin alusta. Mutta tuo on niin totta, että onneksi mitään lopullista paperia ei allekirjoitettu. Tuntuu vaan hurjalta katsoa sitä taloa, kun se on taas myynnissä. No loppu hyvin kaikki hyvin =) Mukavaa viikkoa sinulle!

  Moi A kiss from the past! Nyt vaan täytyy olla tosi tyytyväinen, että tieto selvisi ennen lopullisia päätöksiä. Kello on kyllä ihana. Tulee ihan mummola fiilis kun kuuntelee sen ääntä. Mein kissa pelkäs ensi sitä, mutta on jo tottunut =)

  Moi Laura! Ei ihan heti tee mieli lähteä talokaupoille. Tuntuu, ettei luota yhteenkään välittäjään, myyjään saati sitten kuntotarkastajaan. No kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu. Tuli sitten valmiiksi valittua tapettia ja kaakelia. Laitetaan ne sitten siihen todelliseen helmeen =) Kiitos tsempistä! Aurinkoisia päiviä sinull!

  Moi Ruusa! Ja kiitos =) Tsemppisi saa hyvälle mielelle =) Kyllä se tästä. Mukavaa viikkoa sinulle!

  Moi Sini! On niin ärsyttävää tuijottaa sitä taloa tuolla netissä. Ihan samaan hintaan ja samoilla kuvilla ja teksteillä. Toivottavasti kertovat seuraaville asiakkaille näistä vaurioista. Mielenkiinnolla kyllä seuraan kauanko se on myynnissä tai sitten unohdan koko talon vaan. Piti mennä heti kirpparille hakemaan lohtua =) Mieskin oli ihan intona ja höpisi, että tän voi ostaa ja tän voi ostaa, kun se on niin paljon halvempaa kuin romutalon velka =)kello tikittää ihanasti, vaikka pelästyttikin kissan. Kuppeja ei löytynyt, mutta ei sen väliä. Ensi kerralla sitten. Hyviä asioita odotetaan jo innolla tapahtuvan =) Aurinkoisia päiviä sinulle Sini!

  Moi Sara ja iso kiitos! Odotettavissa on toivottavasti jotain vielä parempaa ja hienompaa ja juuri meille sopivaa =) Lämpöisiä päiviä sinulle!

  Moi Miia! Kiitos kauniista sanoista ja tsempistä! Ensi järkytyksestä on selvitty ja nyt ymmärtää mikä onni se oli, että kaikki menikin näin. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Voi ei, mikä tuuri teillä nyt on talon kanssa!! :( Uskon vaan kuinka asian nyt ärsyttää ja harmittaa.
  Jos jotain valoa koittaa asiassa nähdä, on se juuri se, että teille ei koidu enempää harmia kuin ajanhukka ja mielipaha (toki niissäkin jo riittämiin). Mutta ette ainakaan joudu ongelmiin talon ongelmien kanssa.

  Se OIKEA ja testit läpäisevä talo vielä tulee vastaan, tämä ei ollut teitä varten.

  ps. meillä ei teetetty mitään kuntokartoituksia (aika riskipeliä), kun mies lukenut niin paljon juttuja kuinka kukaan loppupeleissä ei ole vastuussa välttämättä kuitenkaan, pitää sitä vähän rahastuksena. Oli sitä mieltä että vanha on vanha ja mitä emme itse huomaa ostaessa, se ollaan valmiita korjaamaan.
  Olin alkuun kauhistunut ja odotin kokoajan että tämä on joku homepommi koko talo. Vaan meillä kävi onni, ja ainakin nyt 5vuotta on näyttänyt hyvältä. Pojat eivät sairasta juuri yhtään.
  Toki täällä vetää, huiku oikein käy, mutta se on hyvä se :)
  Menipä nyt maratooniksi.

  Pidän täällä peukkuja ja seurailen talojuttujen edistymistä!

  VastaaPoista
 10. How upsetting! But really, if the foundation isn't good, it's probably for the best. The right house will come along soon.

  VastaaPoista
 11. OU NOU! mitä epäonnea :´( uskon, että kiukuttaa ja harmittaa ja v*tuttaa!
  kyllä teidän eteen vielä oikea talo tulee, pakko uskoa!!!!
  mulla on kans kirpparilöytönä just tuollainen kello, se on ihana :)

  VastaaPoista
 12. GORGEOUS Suvi....!

  You are so RIGHT my Friend....It has been TOO LONG & I've missed our 'chats'....!!!!!

  I'm so SORRY you missed out on the sweet wooden house however, this kind of damage is BETTER to know about NOW rather than after you've moved in & the place falls down around your ankles like a sad pair of undies when the elastic goes....I KNOW that won't make you feel any better but I have an 'inkling' YOUR real home is just around the corner.... :o) !!!!!

  I LOVE your clock & of course your cup & saucer are GORGEOUS....Is it an Arabia....??

  Cheer up Lovey....I see WONDERFUL things on your horizon....!!

  WARM HUGS from your Aussie mate,
  Tamarah xxx

  VastaaPoista
 13. Moi Heidi! Kestää taas vastailla, sori. Oli ystävän kolmekymppiset aivan ihanassa miljöössä josta laitan kuvia myöhemmin, mutta niin. Kiitos ihanasta maratoni kommentista. Nyt on hieman kulunut aikaa ja pettymystä on ehtinyt sulatella ja nyt olen jopa kiitollinen, että myyjä sai lopultakin avattua suunsa ennen lopullisia päätöksiä. Olisi siinä voinut käydä hullusti ja mikä olisi voinut olla ongelmien suuruus ja mitkä kustannukset. huh huh, ei voi muuta sanoa... No se on hieno juttu, että kaikki on mennyt teidän kodissa hyvin. ja ei sitä kuntsaria tarvita jos on itse tietoinen asiasta ja mahdollisista ongelmista. Siinä säästää myös pitkän pennin. Myt vain peukut pystyyn, jotta uusi koti löytyy =)

  Hey Suzanne! Thanks for your comment. That sure is true. It's way better this way. Now fingers crossed for the next house =)

  Moi Nipsu! Kiitos kommentista! Juu nyt alkaa jo rauhottumaan ja pikkuhiljaa on valmiimpi katsastamaan uusia vaihtoehtoja. Uskon myös, että kyllä se sieltä tulee.

  Hello my sweet Tamarah!
  Good to hear from you. You are such amazing things going on in your life so I can see you are busy =) Good for you and I'm happy for you. But thanks DEAR! I feel a lot better now when time has gone further. I'm more than happy now that we found out all about this before making those final papers. So not so upset anymore. Things are looking good for sure in the near future =) Have a good one lovey and take care!!

  VastaaPoista