WeEkEnD



Yesterday my dear childhood friend turned 30 and had a amazing party in one of the most charming places I've ever seen. The main house was probably from the 19th century. Such amazing place. The door was one of my favorite features of the house. We had our party dinner and coffee in this beautiful room. I think the wall paper is breath taking. Everyone had a unique chair to sit on around the table.

Eilen lapsuuden ystäväni täytti 30 vuotta ja hänen juhlansa vietettiin aivan ihanassa miljöössä. Päärakennus oli luultavasti jostain 1800-luvulta. Aivan upea paikka. Ovi oli yksi lempi yksityiskohdistani. Juhlatilaisuuden ruoka ja kahvittelu osuus tapahtui kauniissa huoneessa. Tapetti oli kaunis. Jokaisella oli oma erilainen tuoli pöydän ympärillä istumiseen. 




After the dinner and coffee was served we headed out for sauna. I went swimming for the first time in the sea for this year. Water was so nice and warm. It was a good night. This whole weekend has been really nice and  I'm not feeling upset about the house anymore. Thank you all for your kind words on my last post and welcome new readers. I know there is better things a head.

Ruokailun ja kahvittelun jälkeen oli saunomisen aika. Heitinkin talviturkkini mereen ja kävin uimassa ekaa kertaa tälle kesälle. Vesi oli lämmintä. Ilta oli oikein mukava. Koko viikonloppu on ollut kivanlainen ja koko talojupakka ei oikeestaan harmita enää ollenkaan. Kiitos kaikille mukavasta kannustuksessa ja tervetuloa uudet lukijat. Tiedän, että edessä odottaa mukavia asioita.


HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Ihana paikka! Ikäviä noi teidän talouutiset, mutta se oikea ilman noin isoja vikoja tulee varmasti vielä vastaan!!!Tiedän kyllä toivottaman olon, kun juuri on innostunut täysillä:(

  VastaaPoista
 2. Kaunis paikka, todellakin. Voi miten ikävää oli kuulla edelliset uutiset...en tiedä mitä sanoa, muuta kuin että tiedän, että löydätte unelmienne talon vielä! Voimia uusiin katselmuksiin!

  VastaaPoista
 3. Surffailin jostakin tänne ja löysinpä mukavan blogin.
  Aivan ihana juhlapaikka!
  Minäkin uskon, että se oikea talo osuu kohdalle - ja onni onnettomuudessa, että asiat tulivat esiin tässä vaiheessa eikä vasta kauppojen jälkeen.
  Kaikesta huolimatta mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Moikka Selma! kiitos kommentistasi ja iso anteeksi pyyntö kun vastaus on kestänyt ainakin ikuisuuden. Uusia mahdollisia taloja ei ole tullut vielä vastaan. Kesä tuntuu olevan hiljaista talomarkkinoiden suhteen. Ihmiset ovat lomalla ja muuta.

  Moi Saija ja iso anteeksi pyyntö myös sinulle kun vastaaminen on kestänyt ikuisuuden. Uutta taloa etsitään kuumeisesti, mutta markkinat ovat nyt tosi hiljaiset.

  Moikka Ellis ja tervetuloa. Kiva, että löysit tänne. Talo on haettu tosiaan jo kuumeisesti, mutta ei vielä mitään sinne päinkään ole tullut vastaan. Pidetään peukkuja pystyssä ja toivotaan, että pian tulee vastaan.

  VastaaPoista