Just Cups



Here is my newest pieces of my Arabia's coffee cup collection. I found them all from Fiskars last weekend's antique show. I was very pleased. So many cups I still left behind, but it's no fun to buy them all at once. I think three cups was already a bit too much to buy at one time. But when you can't resist, you can't. This weekend contains a wedding. I hope the weather will be nice for us. No news about finding a new house. I made a great sales finds yesterday. Hopefully I have time to post something about those too. Have a great Friday everyone!

Tässä viimeisimmät löydöt Arabian kuppikokoelmaani. Löysin ne viime viikonlopun Fiskarin antiikkimessuilta. Olen todella tyytyväinen. Ja niin monta kuppia jäi vielä odottamaan, mutta eihän se juju olekkaan ostaa niitä kaikkia kerralla. Minusta jo kolmen kupin ostos oli aikas paljon yhdellä kerralla, mutta kun ei voi vastustaaa, ei vain voi. Tänä viikonloppuna meillä on ystäväni häät. Toivottavasti sää suosii meitä. Ei vieläkään uutisia uudesta mahdollisesta kodista. Tein kyllä hyviä alennuslöytöjä eilen. Toivottavasti saan aikaiseksi postata myös niistä. Mukavaa perjantaita kaikille!


HuGs
-S-

11 kommenttia

 1. Nuo kupit ovat kyllä niin söpöjä. Niitä tekisi mieli keräillä, hinnoista välittämättä. Itse yritän löytää keltavalkoisen kupin, jonka tunnistaisin samaksi kuin lapsuudessani ukin ja mummon mökillä olleet kupit. En muista tarkalleen, millainen kuvio niissä oli, mutta toivon, että tunnistan nähdessäni.

  Hauskaa hääviikonloppua! Mekin lähdemme vieraiksi häihin, ihanaa päästä juhlimaan.

  VastaaPoista
 2. Tietysti tuo sinikeltainen sai mun wow-tunteet pintaan!
  Kesa tosiaan nayttaa olevan kiireista aikaa itsekullekin. Hyvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Erityisesti tuo orvokkikuppi on minun mieleeni - ihana.

  Viikonloppua!
  Tania

  VastaaPoista
 4. Orvokkikuppi on kiva :) ja kyllä noi on kaikki ^^

  VastaaPoista
 5. Heippa! ihania kuppeja olet löytänyt :) Viime sunnuntaina juuri katoin rippijuhlakahvit ihaniin vanhoihin arabioihin. Kattaus näkyy blogissani otsikolla "juhlasunnuntai", sieltä saattaa bongata myös kelta-valkoisia, joita Miia muisteli :D
  Mukavaa viikonloppua ja ystävän häitä!

  VastaaPoista
 6. Moi Miia! Juu joskus on sitä huomaa olevansa valmis maksamaan aikas paljon enemmänkin, mutta olen ollut aika tiukkana itseni kanssa. Ja aina voi hiukan tingata, jos mahdollista. Mulla on muuutam keltainen kuppi. En nyt edes muista missä postauksessa ne ovat olleen esillä. Meinasin ostaa sellaiset, jossa oli paljon keltaisia palloja, mutta päädyin nyt noihin sinisiin. Mukavaa hääjuhlintaa myös teille!

  Hei Eryah! Juu se oli aikas löytö. Siinä oli muitakin tarjolla, mutta tuo sinikeltainen kuppi oli miehen valinta. Hyvä sellainen siis. Mukavaa viikonloppua!

  Moi Tania! Arvaa, olinkin ostanut nuo kaksi sinistä kuppia muutama koju aiemmin ja syvästi vannonut, että ei enempää, mutta kun näin tuon orvokin niin se oli pakko saada. Niin kaunis kuppi =) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  Moi A kiss from the past! Se on myös minun lemppari =) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Moi Ellis! Juu mullakin on haaveena käyttää kuppeja kun niitä on tarpeeksi paljon kattaukseen. Jos sitten ristiäiset, vaikka niistä ei tiedä kyllä pitkään aikaan, tai sitten seuraavat valmistujaiset. Noh sitten sen näkee. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 8. Pretty! The great thing about those coffee cups is that regardless of the pattern, they all go together.
  Have a great weekend!

  VastaaPoista
 9. Hey Suzanne! For me collecting all different one is the key thing because they all suite together. I found so many colors like green and beige and red and brown, but I will stick with blue and yellow. Have a good day!

  VastaaPoista
 10. WOW Suvi....THREE Arabias at ONE time....You must have been GIDDY with excitement....They are GORGEOUS....!!!!!

  Cheers for now,
  Tamarah :o)

  VastaaPoista