Black and white is still hit for me. That usually catches my attention in stores. Even the summer was exhausting, we had a change to meet up with our friends. They invited us in their beautiful cottage. I wanted to bring something for souvenirs and I found these cute measures. But I had to get a pair to myself too. Nothing fancy, but simple and useful.

Musta ja valkoinen ovat edelleen hittituote numero yksi. Kiinnitän kyllä aina huomiota siihen kaupoissa. Vaikka kesä oli uuvuttava, saimme mahdollisuuden käväistä ystäviemme mökillä. Mökkituliaisiksi löysin hauskat mitat ja olihan ne pakko saada itsellekkin. Ei mitään hienouksia, yksinkertaiset ja käytännölliset. 

   
Last weekend we visited Stockholm. We had a great day and the best weather you can ask for. I will put pictures later about the trip, but here are some souvenirs for me from the trip and it all happens to be black and white...again. I found this tray from Gamla Stan and I though it was so cute and so Swedish with it's horses.

Viime viikonloppuna käväisimme Tukholmassa. Reissua oli odotettu koko kesä ja onneksi matka oli onnistunut ja auriko helli meitä matkalaisia. Laitan kuvia matkan tunnelmista tuonenpana, mutta tässä muutamia tuliaisia itselleni ja tietysti mustavalkoista. Löysin tämän tarjottimen Gamla Stanin pikkukaupasta. Minusta se oli suloinen ja samalla niin ruotsalainen puuhevosten kera. 
Of course I had to stop by at 10 gruppen's store and I bought myself a beauty box and some piece of fabric so I can sew a pillow from it. Very happy indeed.

Tottakai oli poikettava 10 gruppenin putiikissa ja mukaan tarttui uusi beautiboxi ja pala kangasta tyynyä varten. Olin oikein tyytyväinen. 


Have a great day !!! Mukavaa päivää kaikille!!!


HuGs
-S-


PS. Thanks for you comments on my last post, Kiitos viime postauksen kommenteista

8 kommenttia

 1. Mitat on kivat ja myös käytännölliset! Mulla on myös ja tosi näppärät moneen käyttöön estetiikan lisäksi ;)

  Musta ja valkoinen iskee minuunkin!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mitat ovat paitsi käytännölliset niin kauniit, ja muutenkin oivat ostokset.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys pitkästä aikaa!
  Jokin tuossa mustan ja valkoisen yhdistelmässä tosiaan on, mikä vetoaa :) Etenkin mitat ovat kauniit, ihana ostos! :)

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoisuus on kyllä aina tyylikästä ja miellyttää silmää, vaikka rakastan kyllä värejäkin. Multa löytyy kanssa tuo pienempi mittakulho, kätevä ja nätti. Tuollaisen meikkipussukan ottaisin tosi mielelläni. Olisikin käyttöä hieman isommalle pussukalle. Kiitos vielä, ihana tunnustuksesta! Mä en muuten jostain syystä pääse lähettämään kommentteja sulle normaalisti urlina, mutta ainakin kuva näkyy, että tiedät että minä se täällä huhuilen. :)
  -Saija/Cosy home

  VastaaPoista
 5. Nuo mitat ovat kauniit ja myös kätevät. Mistä löysit? :) Olen vähän suunnitellut mustaa kotiini. Sitä ei juuri ole. Kaipaan nyt. Onnea ja kiitos tunnustuksesta! Mukavaa ja ihanaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanat nuo mitat, todella kauniit!

  VastaaPoista
 7. Siis aivan ihana blogi sulla! Surrffailin huvikseni ja päädyin tänne - kyllä kannatti! Musta ja valkoinen todellakin toimii!

  Mukavaa alkanutta viikkoa, tuun uudestaan!

  Terkuin Liisa

  VastaaPoista
 8. Hei Ruusa pitkästä aikaa! Kiva kun kommentoit =) Mulla tuntuu mustavalkoinen kausi vain jatkuvan ja jatkuvan. Mukavaa viikonloppua!

  Hei Elsa! Kiva kun kävit kommentoimassa. Vielä en ole raaskinut mittoja käyttää, mutta eiköhän senkin aika tule joskus.

  Hei Sara! Pitkästä aikaa tosiaan ja vieläkin on venynyt. Kiva kun kävit kommentoimassa.

  Moi Saija! Kiitos kommentistasi. Se muuten näkyy kyllä ihan normaalista täällä mun blogista. Ihanaa, että pistäydyit =)

  Hei Sini! Mulla se kestää vastaaminen! No kyllä se tästä. Löysin mitat Loimaalta sisustusliikkeestä. Mikäköhän sen nimi nyt olikaan. Alkoi Beellä. otankin selvää.

  Hei Maikki! Kiitos kaunis =)

  Hei Liisa! Mukavaa kun löysit tänne. Ja iso kiitos. Ihana kuulla, että tykkäsit. Nyt lupaan kirjoitaa ahkerammin =) Tervetuloa vaan seuraamaan ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista