Saturday Shake


Some strawberries, bananas, curd and juice gives you a fresh shake for Saturday night...Hello Everyone! Since my last attempt to keep on blogging didn't work out that well, I have to try again. Lot of things has changed in my life in the past couple months. Last week I had my last day of work. I started my study leave again which I'm really excited about. Later on my study leave will change to something else that will change my husbands life and mine for good. Exciting times ahead. Tomorrow we are going to see couple houses again (still no luck) so I keep my fingers crossed.

Mansikkaa, banaania, maitorahkaa ja mehukeittoa, siinä raikas pirtelö lauantai iltaan... Tervehdys Kaikille! Viimekertainen yritykseni palata ahkerammin bloggailun pariin ei oikein onnistunut, joten yritettänpä uudelleen. Moni asia on muuttunut viime kuukausien aikana. Viime viikolla minulla oli viimeinen työpäivä pitkään aikaan. Aloitin opintovapaani, joka muuttuu muuksi myöhemmin tulevaisuudessa. Siinä mylläkässä muuttuu kyllä sekä minun, että mieheni elämä. Jännittävää. Huomenna on tarkoitus katsastaa pari taloa (ei onnea sillä saralla vieläkään), mutta pidetään peukkuja.

HuGs
-S-
7 kommenttia

 1. elämä muuttuu aika ajoin. opintovapaa antaa hyvät mahdollisuudet kaikeen ja saada opintoja loppuun. se on kyllä mahtavaakin aikaa, kun sen osais vaan oikein käyttää. mukava jokatapauksessa kuulla sun kuulumisia. kyllähän se bloggailu vie aikaa..siitä opiskelusta.. entä jos pitäisi vain yhden päivän viikossa blogipäivänä :D mä oon joskus leikkinyt ajatuksella..silloin jäisi niin paljon aikaa muuhun. mutta malttamattoma tyyppinä ei taida ainakaan mun kohdalla onnistua. Zemppiä uuteen elämänvaiheeseen, opintoihin & talon etsintään :)

  VastaaPoista
 2. ooh, salaperäistä ;D
  minulla juuri myös tuo lehti luvussa... yksi koti siinä on niin kaunis!!
  toivottavasti palailet tänne useammin :D

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :) Fiilisten mukaanhan täälläkin pitää olla. Joskus ei vain huvita. Onnea opintovapaasta ja onnea myös niille monille muille ihanille (eikö vain?) muutoksille! Jännittävää todellakin :)

  Ja pidän tietty peukkuja!! Itseäni väsyttää nyt valtavasti, kun olen huhkinut olkkarin kimpussa. Näyttää hyvältä. Olet muuten yksi niistä, joka on inspiroinut tuomaa mustaan kotiini :) Ihana syksy muutenkin! Toivon, että se pitäisi sisällään paljon mukavaa touhua ja muutakin kivaa. Ja sitähän pystyy itsekin järkkäämään! Kaipaan myös niin ihmisiä ympärilleni. Mukavaa uutta syyskuista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hello a kiss from the past! Kiitos aivan ihanasta pitkästä viestistä. Ei ollenkaan hassumpi idea tuo bloggauspäivä, mutta toisaalta täälläkin on aika malttamaton kun sille päälle sattuu. Kameran takana heilutaan ja kuvaillaan mitä mieleen juolahtaa ja pitäähän ne sitten saada myös tänne. Kiitos kovasti tsempistä. Sitä tarvitaan!!

  Moi Selma! Kiitos paljon. Sitä tarvitaan. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  Moikka Nipsu! Kiitos kaunis. Yritän kyllä ahkerammin nyt bloggailla =) Joo se mustavalkoinen koti oli kyllä ihan huippu, mutta siellä maalaisromanttisessa kodissa oli niin kauniita vanhoja kaappeja.

  Hei Sini! Kiitos ihanasta ja pitkästä kommentistasi. Juu ihania ja jännittäviä aikoja edessä, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Mukava kuulla, että olen antanut ajatuksen aihetta värimaailmaan. Ihan huippua =) Odotan innolla mitä olet keksinyt. Onneksi sulta saa kans aina ihania vinkkejä =) Pirteää syksyistä viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihana taas kuulla sinusta :) Kaipaillutkin näitä postauksiasi..elämän myllerrykset on hyvä juttu, etenkin kun nämä teidän myllerrykset vaikuttavat varsin iloisille ;) Talonhankintaan edelleen peukkuja...ja kaikkeen muuhunkin!

  VastaaPoista
 6. Moikka Heidi! Nyt on tosiaan taas uutta intoa bloggaamiseen. Ja aikakin tuntuu riittävän nyt paremmin, kun opintovapaa alkoi. Työpäivät tuntuivat viemän kaikki voimat etenkin elämäntilanteen muuttuessa. Kiva kuulla sinustakin ja nähdä sinun kommenttisi täällä. Olen lukenut kyllä blogias kovasti, vaikka kommentoiminen onkin vähän jäänyt. Nyt on aikaa ja intoa myös siihen. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista