It's time...


to get back on track. This heart is for all of you readers that hasn't forgotten me while I have been a way for a long time. This summer was really hard. It has been a emotional roller coaster. I have been exhausted. My goal for the day was to survive at work. But now things are looking a bit brighter. I'm excited about my study leave to start again in next month. Maybe I have more energy when the weather really cools down. This weekend we are finally going to Stockholm with my husband and friends. I'm happy to get a little break. I was also very happy from award that I got from a beautiful A kiss from the past blog. Thank you so much. I haven't forgot you and you amazing blog. I will make a post of the award later and answer those questions. I hope you all have had a great summer and thanks for cheering me up some time to time with you blogs even tho I haven't have much power to make comments. Now I put my head up and smile!

On aika palata blogin ääreen. Tämä sydän on teille kaikille ihanille lukijoille, jotka eivät ole unohtaneet minua, vaikka olenkin ollut kauan poissa kuvioista. Tämä kesä oli ihan mahdottoman rankka. Se on ollut kuin tunteiden vuoristorataa. Olen ollut aivan uupunut. Päivän tarkoituksena oli vain selvitä töistä. Mutta nyt näyttää taas hieman valoisammalta. Odottelenkin jo kovasti opintovapaan alkamista. Ehkä saan taas enemmän energiaa kun ilmatkin hieman viilenevät. Tänä viikonloppuna lähdemme mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa Tukholmaan. Toivottavasti se rentouttaa. Sain myös ihanaisen tunnustuksen aivan ihanalta A kiss from the past blogilta. Kiitos aivan hurjan paljon. En ole unohtanut sinua, enkä ihanaa blogiasi. Laitan myöhemmin postausta tunnustuksesta ja vastailen niihin kysymyksiin. Toivottavasti teillä on ihana kesä ja iso kiitos kaikille ihanille bloggaajille joiden blogeista olen saanut piristystä päivään, vaikka en ole itse jaksanut mitään kommentoida. Nyt pää pystyyn ja hymyä korviin!

Have a great weekend! Mukavaa viikonloppua kaikille!

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Ihana että siellä näyttää jo valoisammalta, jaksamisia sinulle! Mukavaa lomaa Tukholmaan, rentouduhan :)

  VastaaPoista
 2. :) mä ajattelinkin että ton muffinssin/cupkaken voimin on hauskempi palata taas tänne :) Ihan mahdottoman mukava kirjoitus :D nousin jo kuudelta, kuuntelen ranskalaista musiikkia ja kahvi tuoksuu, lueskelin tuon postauksen ni hymyllä saa alottaa päivän :D

  VastaaPoista
 3. Aina ei jaksa! Myös itse olen ollut kesällä toisinaan aivan äärettömän väsynyt. Vielä muutama päivä ennen loman loppumista ajattelin, ettei tästä tule mitään. Mutta nyt taas on eri ääni kellossa ja vielä yksi viikko vanhaa lomaa jäljellä, joka on nyt edessä. Lepäile rauhassa, keräile voimia ja tee kaikkia mukavia juttuja! Ole sitten aktiivisempi täälläkin, kun jaksat ja siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 4. Oh Suvi Love I'm sorry you've been feeling a little 'flat'....Hopefully the weather will cool soon & when you take a break you can rest up & relax....!

  I hope you have a WONDERFUL weekend away in Stockholm with your Hubby & Friends....!!!!!

  Take care my Friend,
  Tamarah xxx

  VastaaPoista
 5. Paljon voimia, iloa ja onnea toivottelen syksyysi!

  VastaaPoista