My Office Lamp
Today I spent most of my day at the university. I started working on my Thesis again after a long break. It takes time to get all my thoughts together, but I was very pleased for today's work. My office room is still work in progress so not much to show yet, but here is my "new" lamp for the office. I love it's shabby chic sense of it. It sure has seen it's better days, but works for me like that perfectly.

Tänään vietin suurimman osan päivästä yliopistolla. Paluu gradun ääreen oli aika tahmeaa. Ajatusten kokoaminen oli vaikeaa, mutta jotain sain kuitenkin kirjoitettua ja siihen olen tyytyväinen. Työhuone on ns. työnalla, joten mielekkäitä kuvia sieltä ei vielä saa. Tyhjä harmaa seinä ja pöytä, mutta kirpuilta löytyi tämä minusta aivan ihana lamppu. Se on todellakin parhaat päivänsä jo nähnyt, mutta sen rustiikki tunnelma on minulle mieluinen.

Have a nice Tuesday! Kivaa tiistaita!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. You lamp is perfect! I'd love to find one like it.

  VastaaPoista
 2. tsemppiä gradupuuhiin! mie melekein unelmoin ajasta, että voin taas keskittyä vain ja ainoastaan siihen ja rysäyttää koko helahoidon pois.. ensi vuoden puolelle menee pakosti, mutta toivottavasti jo tammikuussa pääsen käsiksi hajanaisiin ajatuksiin ja paperilappuihin ja lukemattomiin artikkeleihin..

  VastaaPoista
 3. Siis niin hieno! Ja tsemppiä graduun:)

  VastaaPoista
 4. Loistava löytö. Voimaa ja inspistä gradun pakertamiseen! Näin jälkeenpäin voi sanoa, että se oli yksi elämän suurimmista, ellei suurin yksittäinen pakerrus :)

  VastaaPoista
 5. Olet löytänyt aivan loistavan lampun! Jaksamista pakertamiseen.

  VastaaPoista
 6. Hello Suzanne! Good to hear from you. Thanks. It sure was a find. Only 2 euros =)

  Moi Eerika! Minulla oli tosiaan ajatuksena saada koko gradu pois alta ennen vauvan tuloa ja joulukuu oli sovittuna deadlainiksi, mutta kun tuo terveys ei oikein tuntunut riittävän. Moni aisia on pitänyt minut sängynpohjilla, mutta nyt taas on helpottanut =) Tsemppiä myös sinulle aherrukseen, kun siihen taas ryhdyt.

  Moi Selma! Kiitos ja kiitos =) Sitä tosiaan tarvitaan. Aikataulut ovat hieman venyneet, mutta nyt vain omalla painollaan eteenpäin. Tulee sitten valmiiksi kuin tulee.

  Moi Laura! Kiitos, voimia tosiaan tarvitaan. Onneksi urakka ei ole ihan aluillaan, mutta töitä kuitenkin riittää. Piti tosiaan jouluksi jo saada se valmiiksi ennen kuin perhe tulee suuremmaksi, mutta aina ei kaikki mene niinkuin on suunnitellut. Nyt rauhallisesti edeten =)

  Moi Hyvä Mieli! Kiitos kovasti tsempistä. Sitä tosiaan tarvitaan, jotta saadaan valmista. Lamppu on kyllä huippu. Tässä kohtaa voi sanoa, että toisen romu on toisen aarre =)

  VastaaPoista