In the Waiting QueueLiving room is still waiting on it's wallpaper. We have it, but seems like there's no time to put it up. My husband had this day off and we spent it all in maternity clinic and KELA and looking for prams, cribs and children's car seats. I have to say that its another world, baby stuff and same goes with wedding stuff. Prices are absurd. You need them so it's easy to put a nice price tag on it. But in the end it was still fun to look around. I have been buying baby clothes from the fea market, but I guess some things you want to have new. I guess I haven't advertised a lot being pregnant, but yeah, it's an early spring baby. I have couple months to go. Next weekend we are having a little Christmas party/ housewarming. Our house is going be as it is for now. We are taking it slowly and not trying to get everything set for the party. I promised to go see my parents so off I go. Have a good night!

Olohuone odottaa edelleen tapettiansa. Olemme jo hankkineet sen, mutta tuntuu, että ei ole ollut aikaa laittaa sitä vielä seinälle. Mieheni otti tämän päivän vapaaksi töistä, jotta saatiin hoidettua hieman asioita. Aamulla oltiin neuvolassa, KELA:ss, jonka jälkeen käytiin katsastelemassa vaunuja, pinnasänkyjä ja auton turvaistuimia kaukaloineen. Se on kuin toinen maailma, vauvan ja lasten tarvikkeet ja sama pätee minusta hääjuttuihin. Hinnat ovat uskomattomia. On helppo laittaa hintaa yläkanttiin, koska ne on pakko hankkia. Olen ostellut vauvanvaatteita kirpuilta, mutta kai sitä sitten jotain haluaa myös uutena esikoiselleen. En ehkä ole pahemmin mainostanut täällä, että vauva on tulossa, mutta näin se vain meidänkin perheen elämä muuttuu keväällä. Muutama kuukausi vielä on matkaa. Ensi viikonloppuna meillä on pikkujoulut/tuparit. Talo saa olla sellaisenaan, kun se nyt on. Ei ruveta hullunlailla vääntämään paikkoja kuntoon pelkkiä juhlia varten. Lupasin käydä porukoilla, joten heipat ja hyvää loppuiltaa kaikille!

HuGs
-S-

PS. Big thanks to your encouragements on my last post! Kiitos kaikille tsempeistä viime postauksessa!

4 kommenttia

 1. Olenkin ollut aistibani tälläistä ihanaa onnea postauksistasi, pikku vinkkejä olet annellut matkan varrella :D
  Miljoonasti onnea!!

  ja todella, taivas on kattona rahan kanssa, me pienten lasten vanhemmat ollaan niin rahastuksen kohteena :)
  Tosin, tietyissä asioissa kannattaa satsata laatuun. Esim meillä vaunut Gesslein -merkkiset ja ollaan oltu enemmän kun tyytyväisiä (vaikka oli aikas tyyriit!)! Koiraihmisinä niitä on kuletettu lenkkipoluilla satoja kilsoja eikä oo menny miskikään!

  Kiva seurata täältä teidän babyhankintoja, jos postailet niistä(kin) jatkossa :D

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä! :) Aikamoinen muutos teillä tulossa elämään. Oletteko jo tehneet paljon hankintoja? Rentouttavaa loppuviikkoa kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. Onnea loppu odotukseen. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Moi Nipsu!
  Sori, että kestää vastailla. Terveisin sängynpohjilta =) No elämä voitta taas. Kiitos kovasti onnitteluista. Juu kaikenlaista kivaa tulee tehtyä ja hankittu uutta tulokasta varten, joten eiköhän niistä saa jonkinlaista postailua aikaiseksi. Mukavaa viikonloppua!

  Moi Sini! Huomasin kyllä, että sinä luit sen rivienvälistä jo aikaa päivää sitten. Sori, että vastaaminen kestää. On taas ollut haipakkaa ja migreeniäkin. On se viheliäs. Vaatehankintoja ollaan tehty jonkin verran, mutta suurimman osan olen löytänyt kirppareilta. Pieniä kokoja löytyy tosi hyväkuntoisia ja ihan uusiakin. Toppapuvun ja fleeen ostin uutena ensi talvea varten, kun oli mukavasti alennuksessa. Mitään suurempia juttuja ei olla vielä hankittu. Huonetta ollaan laitettu, mutta sinnekin tulee varmaan suurimmaksi osaksi vanhoja ja tuunattuja huonekaluja ja hyllyjä. Etsinkin tällä hetkellä vanhaa lautashyllyä, johon sain mukavasti laittaa kirjoja. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  Hei Villasukka! Kiitos kovasti kiva kun jätit kommentin. Tulenkin käymään blogissasi ja saatkin haasteen heti kättelyssä =)

  VastaaPoista