Perfect Grey ?!?I think I'm going to lose my hair before we are done with painting. I'm looking for that perfect grey color and still no luck. TWICE we have bought different grey paint. Both are too purple. Yesterday I went to the hardware store and took all the grey samples I could find. I don't want to buy anymore paint with wrong color. I hope we hit the jackpot with our next choice. Wish me luck!

Minulta lähtee kohta tukka päästä ennen kuin koko maalausurakka on saatu tehtyä. Etsin sitä täydellistä harmaata, mutta eipä olekkaan ihan helppoa. Jo KAHDESTI olemme ostaneet väärän väristä harmaata. Kaikki näyttää niin erilaiselta kaupanvalossa, päivänvalossa, kotimme lamppujen valossa päivällä ja illalla. Joko se on liian lila tai sitten se taittaa liikaa vihreään tai siniseen. Eilen marssin rautakauppaan ja nappasin kaikki harmaat värikortit, jotka löysin. Mallailin kotosalla vaihtoehtoja. Toivottavasti nyt onnistuu paremmin. Peukut pystyyn!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. värin valinta ei ole helppoa.. kaikki on eripaikassa niin erilaista... ja värit imee jotenkin vaikutteita eripaikoissa muista olemassaolevista väreistä..
  kyllä se oikea väri löytyy..ja jos ei löydy, niin joku yllättävä sävy voikin olla se tuohon tilaan sopiva harmaan sävy :)
  zempit!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti nyt tärppäs! Meillä on harmaa juuri minun makuuni. Talon rakentaja oli sen valinnut ja just hyvä. Sävy on vaikea kyllä valita ja näyttää ihan eri kaupassa.

  VastaaPoista
 3. Hei a kiss from the past ja Selma! Käytiin hakemassa purkki hieman tummempaa harmaa ja ensimmäinen kerros on vedetty seinään. Huomenna näkee värin taas paremmin kun on kuivunut ja saa seuraavan kerroksen päälle. Nyt tuntuu, että olis passeli väri. Tummempi harmaa on helpompi kuin vaalea. Haaleassa menee helpommmin lilan puolelle. No kuvai tulee kun saa valmiiksi. Huomenna samaa harmaata myös työhuoneeseen.

  VastaaPoista