Some Flea Finds


Here are my latest flea market finds. Old Mrimekko cloth from the 70's. I can't never resist some black and white stripes.  One Arabia's cup without a little plate, but maybe I can find it some other time. I also bought a book from Emily Giffin. Haven't read anything of her's before, but the cover was like a candy and the back cover text made it feel interesting.

Tässä ovat viimeaikaiset kirpparilöydöt. Vanha Marimekon kangas 70-luvulta. En voi milloinkaan vastustaa mustavalkoraitaa. Arabian turkoosi Retikka uupuu tassia, mutta ehkä löydän sen myöhemmin. Löysin myös Emily Giffin kirjan. En ole aiemmin lukenut hänen tuotantoaan, mutta takakansi antoi ajattelemisen aihetta ja kansi oli kuin karkki.

Have a great day everyone! Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Turkoosi retikka! upee löytö!! mulla on keltaisia pari, mutta musta toi turkoosi on parhain :) kivaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Upeaa tuo kangas, minäkin olen heikkona raitoihin :)
  Tiistaita? ;) Mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Hei A kiss from the past! Parilla eurolla lähti mukaan. Mulla on kans keltainen jo ennestään. Mutta tosiaan tuo turkoosi, helmi. Mukavaa päivää!

  Hei J! Hups!!! =) Mulla menee päivät jo ihan sekaisin. Opintovapaalla ollaan, mutta gradu seisoo paikallaan, kun tuo raskaus on ollut vaativanlainen. Mutta mukavaa keskiviikkoa myös sinulle! =)

  VastaaPoista
 4. Voi paljon onnea teille tulevasta vauvasta ♥ Mullakin oli raskausaika melko kauheeta, molemmista. Huh huh sitä oloa ja sairaalassa hyppäämistä..mut aika kultaa muistot ja vauvakuumetta pukkaa :)
  Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti J! On se niin ihmeellistä =) Ja niin olen kuulluut että aika kultaa muistot =). Maaliskuussa pitäisi tulla maailmaan...

  VastaaPoista
 6. Turkoosi retikka on ihana! Äitini löysi koko kuppisetin syksyllä kirppikseltä mökille (laitoinkin niistä blogiin kuvan). Ja hei, lue kirja ja katso sitten leffa. Se on niiiiin ihana!!!

  Ja olen muuten tosi onnellinen puolestasi, kun niin paljon ihania asioita tapahtuu sulle! :) :) :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sini =) Olen minä hiukan vihjaillut asiasta, mutta en osaa tänne laittaa kuvia itsestäni tai mahan kasvusta tai jotain vastaavaa. Kirppareiltakin olen tehnyt ihania vauvanvaatelöytöjä, mutta en ole niitäkän osannut postauksiin laittaa. On se huikaa, kun puolessa välissä mennään, mutta ei kaikki tututkaan tiedä asiasta. En ehkä osaa huutaa sitä koko maailmalle, vaikka sellainen asia olisikin. Minulle riittää, että tärkeät ihmiset tietävät, jotka oikeasti kuuluvat elämääni =) Hih, pakko myöntää, että luen ensin uusimman sisutuslehden ja vasta sitten vauvalehden, vaikka odotettu hän onkin. Oho, tulipas nyt taas jaariteltua. Juu luen ensin kirjan ja sitten katon leffan ;)

  VastaaPoista