C & CStill at home. WOOT WOOT. Today I have spent my day mostly lying on the COUCH and having some leftover CHOCOLATES. A friend came over for tea and brought something for the baby. I also got my Etsy mail. Nice!

Vieläkin kotona! JIPPII. Tänään olen vain makoillut SOHVALLA ja syönyt SUKLAATA. Hyvä ystävä pistäytyi teellä ja toi vauvalle pikkukivaa. Myös Etsy tilaukseni saapui. Kiva päivä!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Hieno homma, kun ei ole tarvinnut lähteä toisiin majoituksiin, toivottavasti nyt vaan jatkuisi samaan malliin!
  Erittäin kauniin värinen soffa muuten siellä, just tollasesta harmaasta tykkään!
  Leppoisia päiviä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että olet saanut olla pari päivää kotona.Toivottavasti saat nyt olla vähän kauemminkin kotosalla. Kyllä teillä on siellä stressaavaa aikaa. Jaksamis halauksia sinne :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että vauva saat olla hetken kotona, huilaat nyt vaan (tiedän, se aika on sairaaaaan pitkä) ja hyvä että vauva vielä masumatkalaisena! Vaikka saikos udella, koska on la? Onko vielä pitkä matka?
  Haleja ja hyviä ajatuksia teille sinne! c

  VastaaPoista
 4. Jee kivaa! :) ♥ Ihana kölliä kotona! Mitä tilasit Etsystä? Munkin Etsyn tilauksista yksi saapui tänään... :)

  VastaaPoista
 5. Moi Nipsu! Kyllä tuo oma sänky tuntuu aikas paljon mukavemmalta, vaikka toisaalta se ei ole sähkökäyttöinen =) Kiitos, ihan Ikea sohva on ja toimii meillä =) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Moi Villasukka! Kiitos paljon. Halit otetaan innolla vastaan. Sitä täälläkin toivotaan. Onneksi tuo joulu on kuitenkin ohi, niin sairaalaan meno ei tunnu niin pahalta. Olen superjouluihminen ja oli ihana päästä muutamaksi tunniksi kotio. Nyt vaan toivotaan että tämä kotona olo kestää pitkään.

  Moikka Heidi! Laskettuun aikaan on vielä matkaa. Maaliskuun 3. päivä, mutta ihme on jos tammikuun yli päästään. Onneksi on jo viikkoja jonkun verran ja vauvalla painoa =)Kiitos haleista, Tulee tarpeeseen =) Mukavaa viikkoa sinulle!

  Moi Sini! Oma sohva, paras sohva =) Etsystä tuli pari julistetta. Taas kävin tiirailemassa, että mitäs muuta sitä tilais =), mutta en nyt vielä tilannu. Toivottavasti et ole ihan puhkirikki tämän päiväisen työrupeaman jälkeen. Halaus sinulle!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin ollaan super joulu ihmisiä...Niin tärkeää aikaa vaikka tänä vuonna ottikin kauemmin tunteen syttymiseen alkukuusta.

  VastaaPoista