Weekend is almost here...


On the weekend we are going light up the third candle, already? Christmas is really coming fast this year. Today I have been taking it easy. I started to sew some pillows. Christmas shopping is still not done, but no stress. There is still time. I have made a list this year ( I have too much time in my hands) so all I need to do is to go buy them all. I'm not feeling well enougth to just walk around stores and wonder. Thank heaven for internet shopping =)

Tänä viikonloppuna sytytämme jo kolmannen kynttilän. Aika tosiaan rientää ja joulu tuntuu tulevan tänä vuonna nopeammin kuin aiemmin. Olen ottanut ihan rauhakseen tänään ja pysytellyt kotosalla. Aamulla oli neuvolakäynti ja kaikki ok. Tyynyjen ompelua olen aloitellut, kun sitä saa tehdä niin rauhakseen istuen. Jouluostokset ovat tekemättä, mutta ei stressiä. Kaksi viikkoa on kuitenkin vielä aikaa. Olen tänä vuonna koonnut listaa (tuota aikaa tuntuu nyt olevan siihen riitämiin) joten ei muuta kuin kauppaan hakemaan tarvittavat. Olo ei ole paras mahdollinen edestakaiseen sompailuun ja ihmettelyyn. Onneksi on myös nettikaupat =)

Have a great Thursday! Mukavaa torstaita!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. ..jos lista kerran on valmiina, niin tyrkkäät sen miehekkeen tai ystävätteren kouraan ja pennosia myös, ja pian on paketoitavat kotona ilman tukalaa oloa tungoksessa! ;)

  VastaaPoista
 2. Sehän on jo puoliksi tehty kun olet väsäillyt listankin valmiiksi :). Nopeammin sitten homma käy kun on sotasuunnitelma valmiina ;).

  VastaaPoista
 3. Moi Eerika! Uskon, että taktiikka toimii ja myös miehelle helpompaa hakea lahjat, kun lista valmiina ja kaupatkin mainuttuna =)

  Moi Villasukka! Niinhän se sanonta kuuluukin, että puolet tehdään ja sehän on ennenkin riittänyt =)

  Vaikka onhan se myönnettävät, että yleensä tykkään joululahjaostoksien tekemisestä, mutta joulu tulee joka vuosi =)

  VastaaPoista