Poor Man's MarimekkoBlack and white is still the thing. I still love the stripes. These ones I picked out from Ellos. Suites better for my wallet than Marimekko ones. I can get these now and maybe some day Marimekko ones.

Musta ja valkoinen on edelleen se juttu. Raidat on vielä in. Nämä löysin Elloksen sivuilta. Sopii paremmin omaan kukkaroon kuin Marimekon raidat. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa on niiden aika.

Have a great Monday! Mukavaa maanantaita kaikille!

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Mun mielesta nuo on makeet. Ihan sama maku meikalaisella, rakastan raitaa ja palloa :)

  Hyvaa uutta vuotta! Toivottavasti pieni jaksaa viela vahan hillita innostustaan tulla maailmaan :9 Rauhallista loppuodotusta, kohta kaikki on jo ohi. Viimeistaan tana vuonna ;)

  VastaaPoista
 2. On hienot!!! kiitti vinkistä ;) nimim. yksi pallo-raita-ihminen...

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat!!! Ja hintakin on kohdillaan

  VastaaPoista
 4. Hei, tosi hyvän näköiset! Meinaatko tilata? Mäkin nopeesti vilkaisin tänään Elloksen luettelon kotikohdasta... :)

  VastaaPoista
 5. Moi Eryah! Tuo oli hyvin sanottu, viimeistään tänä vuonna =) Totta tuokin, hih. Hyvää uutta vuotta myös sinulle sinne kauas! Toivottavati vuosi on alkanut mukavasti ja sinulla on tieedossa ihania asioita uudelle vuodelle.

  Moi Heidi! Juu noi on ehkä pakko tilata =)

  Moi Selma! Juu niin on, tilaukseen siis =)

  Moi Sini! Pitää varmaan tilata. Jos vaikka noi raidalliset ja palloista tyynyt tai sit molemmat =) Laitan sulle viestiä myöhemmin. Eilen äiti oli visiteraamassa ja mieskin vietti aikaa aika myöhään.

  VastaaPoista