Bright Yellow is Back with New Drapes!
Vaikka kuinka paljon Marimekon Mansikkavuoret -verhosta pidinkin, niin kyllä ilme kirkastui uuden verhon myötä. Omasta mielestä Marimekon Kulkue oli nappivalinta. Mukavan ajaton verho ja raikas keltainen palasi olohuoneeseen. Kaivoin muutaman keltaisen tyynynpäällisen kaveriksi sohvalle. Myös verhoilua kaipaava keinutuoli sai mennä yläkertaan odottamaan projektin loppuunviemistä ja rehasin makkarin kiikan myös olohuoneeseen. Tuli mukavan kevyt fiilis. Kokoero on kuitenkin huima näiden kahden keinutuolin välillä. Ehkä tästä raikkaudesta saan taas lisäpotkua uusille sisustusideoille. 

Meillä mies aloiti loman ja kohta lähdemme Caribian kylpylään uimaan. Huomenna sitten tutustumaan neidin päiväkotiin. 

I changed living room drapes and I'm happy with the result. Bright yellow is back in living room interior.

HuGs
-S-

14 kommenttia

 1. No tämä se sitten oli! On se kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi, mietein sen sun verhon ja tän verhon väliltä, mutta tämä voitti tällä kertaa =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään paljon, vaikka kuvio hieman erikoinen =)

   Poista
 3. Eikääää!!! Sullon mun verho!!! :) tää oli just se johon minä vasta säästän rahaa...
  ihana. Niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!!!! Voi ei!!!! Meillä on kyllä monissa asioissa samanlainen maku =D Kuule, ootko seurannu huutonetin tarjontaa. Löysin tämän uuden kankaan sieltä ihan sopu hintaan. Meillä oli ongelman juuri tuo kuvioiden määrä. Mutta löytämässäni palassa oli kolmatta palaa hiukan, joten sain paremmin kohdistettua...

   Poista
 4. No nyt on loistavasti valittu verho tilaan! :) Ihanan raikkaan näköistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Mustakin raikasti ihmeesti, vaikka ei se mansikkaverhokaan ihan tunkkainen ollut. Se on varmasti tuo valkoinen pohja mikä myös raikastaa. Se tummansininen oli aika tumma =)

   Poista
 5. Onpa raikas. Itselläni oli aiemmin tuollainen tarjotin ja tykkäsin siitä paljon. Sopi entiseen kotiin, muttei tänne niinkään. Myin sen sitten kirpputorilla. Kiva kuosi kyllä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huutonetissä nähnyt myös tarjottimia ja mukeja, mutta en ole raskinnut ostaa. Kovissa hinnoissa ovat olleet. Ehkä joskus sitten. Ne mukit kyllä kiehtoisivat =)

   Poista
 6. Toi kangas on kyllä tosi kaunis ja raikas. Ja kiikkustuoli passaa hyvin kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään sen ajattomuudesta ja värit on ihan herkut. Kiikka teki kyllä tilasta paljon ilmavamman, joten toimii =)

   Poista