Let's Rock!


We haven't bought any type of chairs for a long time, but about a week ago we got this funky rocking chair from my mom's workmate's mom. It's in pretty good shape, but I still want to upholster it. Now I will have that same problem that I had with my grandmom's chair, what kind of fabric to use? What color? With pattern or without? We still have two other armchairs waiting for a new cover.  Oh wel, We have time!

Emme ole ostaneet pitkään aikaan mitään tuolia huusholliimme, mutta ehkä noin viikko sitten saimme tämän hauskan keinutuolin äitini työkaverin äidiltä. Se on aikas hyvässä kunnossa, mutta haluaisin kuitenkin verhoilla sen. Nyt minulla on taas sama dilemma kuin mummini tuolien kanssa, millaista kangasta käyttäisi? Minkä värinen kangas? Kuviollinen vai ilman? On meillä odottamassa kaksi nojatuolia jo ennestään verhoilua, mutta onhan meillä aikaa!

HuGs
-S-

Ps. Wonderful to have new readers, welcome to you all!   Ihana saada uusia lukijoita, tervetuloa! 

4 kommenttia

 1. Moikka! Makee keinutuoli :) tykkään muotoilusta. Ja en kyllä yhtään osaa sanoa verhoilukankaasta. Se on aina niin vaikea valinta... Yksivärinen kangas, jossa on kuitenkin jotain struktuuria? Mulle meinaa iskee flunssa tai olo on kipeänlainen ja niiskututtaa. Ärsyttävää, ja toinen vähän suuremman luokan ärsytys on se, ettei mun tietokoneen enter-nappula toimi ja huomasin se just, kun kirjotan tätä kommenttia sulle :/ voi kääk. Mut ilman rivinvälejä: mukavaa viikkoa!! ♥

  VastaaPoista
 2. Moi Sini! Minustakin tuo muotoilu on hauska. Nuo jalakset on kivan käyrät ja yhtenäinen. Toi kangas on niin vaikea juttu. En ole vielä käyny katsomassa mitään vaihtoehtoja. Mies haluais sen marimekon kanteleen kutsun, kun kerta sitä saa verhoilukankaana, mutta maksaa niin paljon. Täytyy varmaan käydä eurokankaassa kans kattomassa. Tylsä juttu jos flunssa nyt iskee. Nyt ne valkosipulit sinne sukkiin ja pian =) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tosi hauskan mallinen keinutuoli!
  En osaa sanoa verhoiluun mitään, mutta teidän tyyliä täältä nähneenä uskon, että keinusta tulee upea ja justiinsa teille sopiva :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ruusa! En osaa minäkään sanoa mitään =) pitää lähteä haahuilemaan kangaskauppoihin. Kivaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista