Hello!
Time sure flies by. It's been about a month since I last made a post. I promised to show you what wallpaper we did end up outting on the wall. So here we go, finally. Tapiovaara's wallpaper from the 50's fits like a glove to our house. I think it made our living room wider and more lighter. I stil need to put something on top of the sideboard. I was thinking some Therese Sonnerholt's posters, but we will see. Now it's looking a bit empty. Here is before and after or should I say after and before...

Aika näyttää lentävän siivillä. Viime postauksesta taitaa olla jo kuukausi. Lupasin näyttää lopputuloksen valitsemastamme olohuoneen tapetista, joten vihdoinkin se on seinällä. Tapiovaatan numerotapetti sopii kuin nakutettu olohuoneemme seinälle. Minusta se teki olohuoneestamme leveämmän ja vaaleamman näköisen. Jotain tarvitsee keksiä kuitenkin senkin päälle. Nyt se näyttää hieman tyhjältä. Olin ajatellut Therese Sonnerholtin julistetta, mutta saa nähdä. Mutta tässä on nyt ennen ja jälkeen kuvat vai pitäisikö sanoa jälkeen ja ennen kuva...


Three weeks ago we had our daughter's baptism. We had it in our house and that wallpaper was on the wall before the party, hih. Everything went smoothly. She ate just before the ceremony, so she slept when baptised. My husband has been home for a vacation so we have just enjoyd some family time.

Kolmisen viikkoa sitten tyttäremme kastettiin. Pidimme kastejuhlan omassa kodissamme. Tapetti oli vaihdettu jo ennen juhlia. hih. Kaikki sujuin oikein kivasti. Tyttö söi juuri ennen toimitusta, joten hän nukkui koko juhlien ajan. Mieheni on ollut lomalla, joten olemme vain nauttineet perheen kanssa yhdessä olosta.On Palm Sunday we had some little witches to give us some Happy Easter wishes. This year I was prepared with chocolate eggs and candy. It's easier when living in a house and not a flat with a door buzzer. We got some beautiful Easter branches. Happy Easter to everyone!

Palmusunnuntaina oli pieniä virpojia liikkeellä ja tänä vuonna olinkin varautunut suklaamunin. Omakotitalossa on huomattavasti helpompaa päästää virpojat ovelle, kun kerrostalossa, jossa meillä oli ovisummeri käytössä. Saimme kauniita vitsoja. Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!


HuGs
-S-

3 kommenttia

  1. Mietinkin juuri eilen, että mitähän teidän tupaan mahtaa kuulua. :)

    Mukavan kuuloista perhe-elämää ja kaunis tuo tapetti.

    Kaikkea hyvää jatkoon.. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Ruusa! Juu aika vaan vierähti niin mahdottoman nopeasti. Blogeilu oli kyllä mielessä, mutta aina oli jotain mikä meni postauksen edelle tai sitten ei vain edes huvittanut. Kiitos, ollaan tyytyväisiä tapettiin =) Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista