Master's Mess


It's been too long. My pregnancy wasn't the easiest so last autumn I had to give up on my Master's Thesis and just concentrate on taking it easy. So it's still not done. Now J has a sort of rythm in her days so I have decided to get back on track. I need to finish it and soon. Hopefully this Christmas, but at least next spring so I will have my Master's degree done on Special Education. So my office is a mess and will be for next how many months...

Aikaa on kulunut jo aivan liian paljon. Raskauteni ei ollut niitä helpoimpia, joten Gradun suhteen oli luovutettava viime syksynä ja piti keskittyä vain masumatkustajaan. Joten iso G on edelleen vaiheessa. Nyt J:lle on tullut hiukan päivärytmiä ja olen päättänyt ruveta hommiin. Haluan sen valmiiksi ja pian. Toivottavasti jouluksi, mutta viimeistään ensi kevääksi ja saisin muutenkin maisterin paperit erkasta sitten kasaan. Nyt työhuoneessa vallitsee siis kaaos ja tulee olemaan, huh kuinkahan monta kuukautta...

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. You can do it! Ja jos ehdit tehdä edes pari tuntia/pvä niin pidä kiinni joulun tavotteesta! Liian pitkä tavoteaika vie ponnen ponnisteluista monasti.. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Onnea urakkaan! Lupaan tsempata sua :) ei saa vaatia itseltään mahdottomia, mutta toisaalta on tehtävä järjestelmällisesti. Tykkään muuten kuvista. Niissä on sitä jotakin särmää!

  VastaaPoista
 3. Moi Eerika! Tuo on kyllä totta. Ja onneksi ei tarvitse ihan tyhjästä aloittaa. Tuloksetkin ovat jo valmiina. Ehkä se joulu on hyvä pitää kiikarissa =) Kiitos tsempistä.

  Moi Sini! Juu kiitos, sitä tarvitaan ja sun tsempit auttaa varmasti jaksamaan. Puran sulle vielä pitkään tät gradu asiaa kun pääsen vauhtiin. Ja kiitos kiitos. Nyt tarvis taas keksiä jotain utta kuvattavaa. Laitan sule postia tänään muöhemmin. Aloitettu jo on, mutta pieniä keskeytyksiä jostain kummansyystä tulee =) Mut palataan myöhemmin =)

  VastaaPoista