A moment to myselfHaving a moment just to myself. Princess and hubby are napping. All you need is cup of tea, chocolate and new magazines. There was Selma's beautiful home. I went shopping today to find a dress for tomorrow. No luck with that so I bought couple tops and a scarf.

Pieni hetkelle itselle. Prinsessa ja mies torkkuvat. Kaikki mitä tarvitset, kuppi teetä, suklaata ja pari uutta lehteä. Sieltä löytyikin Selman ihana koti. Kävin shoppailemassa mekkoa huomista varten, mutta ei löytynyt. Päädyin pari raitatoppiin ja huiviin.

Have a good weekend! Kivaa viikonloppua!

HuGs
-S-

4 kommenttia

  1. Hei tuohan on ihan huippuhetki itselle! Mitä sitä nainen muuta tarvitseekaan kuin sisustuslehden, kahvia ja suklaata ♥ :D ja sitten vielä maininta shoppailusta, aika jees! Raitatopit on just hyviä kesään. Taidat olla punavalkomusta-tyyppi vaatetuksen suhteen? ;)

    VastaaPoista
  2. No lyhyeen se loppui, mutta sainpahan edes hetken olla =) Tänään kävin tosiaan ystävän kanssa kaupoilla. Pääin jopa sovitusoppiin niin että kaveri kattoi J.n perään. Mustavalkoraita on aika mun juttu, mutta kesäks repäsin pinkkiä =)

    VastaaPoista
  3. Saako udella, mistä tuo huivi on? :)

    VastaaPoista