Hands of Time

 Today's flea find was this old school board. Little different comparing to those flower boards, but I think it was cool. Hope you all had a great weekend!

Tämän päivän kirppulöytö oli vanha koulutaulu. Hieman eri kastia kuin ne kukkataulut, mutta minusta aika jännä. Toivottavasti sinulla oli kiva viikonloppu!

HuGs
-S-6 kommenttia

 1. No hauskahan tuo taulu on! :D

  Itse odottelen saapuvaksi kukkatauluani jonka ostin taannoin... :))

  Oli hieno päivä täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Moi Ruusa! Laitahan kuvia kun taulu saapuu. Mulla on kans yksi mustapohjainen kasvitaulu, mutta tuo hauskuus lähti niin halvalla, että oli ihan pakko ostaa =) Kiva kuulla että on ollut mukava päivä.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, onpa makee ja jännä samalla! :) Mut hei, kiva löytö! Mäkin repsahdin siihen kahvikuppiin aamulla kirppiksellä... Aika haipakka viikonloppu taas ollut. En oo ollut kotona juuri yhtään. Kivaa ens viikkoo! Toivottavasti vähän lämpenee...

  VastaaPoista
 4. Moi Elsa! Kiitti =)

  Moi Sini! Mulla oli tänään oikein supertutka päällä kuppien suhteen, mutta ei yhtäkään sattunu kohdalle. No onneks löytyi toi taulu ja J:lle takki. Mä olin lauantaina yksissä valmistujaisissa, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Todellakin kaivataan lämpöä. Mukavaa ensi viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oh what a LUCKY find Suvi....It's GORGEOUS....!!!!!

  VastaaPoista