Changes are good...in timeAnother week(at least) has gone by so fast. Last week I was so busy with J. She has learned to move around so fast and is already standing. I don't think it will take too long for her to start walking.  J has also moved to her own room finally and I had to make it ready.Well almost, but I'm happy with it now. I made little clouds and my mom sew the curtain. We are still missing all the skirtings, but hopefully during the next week that will be done too. Office is getting ready too. Hopefully soon I can put some pics from it too. I also went through J's clothes and I hopefuly sell them in the huutonet. Some of them are new because she grew out of them before using them. Hope you all had a great weekend!

Taas on viikko (ainakin) vierähtänyt niin vauhdilla. Viime viikko oli niin kiireinen ettei koneelle kerennyt. J on oppinut liikkumaan jo niin nopeasti, että ehtii kyllä jo joka paikkaan. Seistä tönöttääkin jo niin komiasti. En usko, että menee kauaa, että kävelee. J muutti myös viime viikolla omaan huoneeseensa. Sain sen jo melkein valmiiksi. Listaa puuttuu vielä ja muuta pientä. Pilvet sain tehtyä kattoo ja äiti surautti ompelukoneella verhon. Toivottavasti ensi viikolla sais sitten ne listatkin, kun johdot on saatava pikimiten piiloon. Työhuonekin on edennyt mukavasti. Toivottavasti kerkeen piakkoin sitäkin kuvaamaan. Kävin läpi myös Jiin vanhoja vaatteita ja pitä laittaa ne pian huutikseen. Ihan käyttämättömiäkin, kun ei koskaan kerenneet päälle. Toivottavasti sinulla oli mukava viikonloppu!

HuGs
-S-

PS. How about that lottery next week?? Mites olisi arvonna laita??  =)

13 kommenttia

 1. Arvonta, jei! :)

  Miten sujui muutto omaan huoneeseen?
  Kivalta näyttää!

  Hauskaa viikkoa ja tsemppiä perässäjuoksuun ;D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat nuo pilvet ja kaunis huone muutenkin!

  Arvonta on aina tervetullut. :)

  VastaaPoista
 3. I love your blog. Saludos from Chile
  Angelica

  VastaaPoista
 4. Että noi pilvet on kyllä makeet! Hyvä idea. Seinän väri näyttää myös hyvältä :) Mä odotan innolla kuvia työhuoneesta! Mukavaa uutta viikkoa. Aamu on ainakin kauniin kirpakka.

  VastaaPoista
 5. Moi Ruusa! Ensimmäiset kolme yötä herättiin aikamoisella huudolla, mutta nyt neljäs yö meni jo hieman paremmin. Meillä otetaan lempeästi siten, että syliin pääsee rauhoittumaan jos ei tunnu muuten rauhoituvan. Itse koen, että muutto ja yösyöttö on jo ihan riittävä muutos ja viime yönä ei syliä enää tarvittu. Tyttö rauhoittui silitykselläkin. Tiekkö, on se niin ihanaa seurata kun toinen kasvaa ja kehittyy, mutta nyt mennään kyllä lujaa =) Välillä tuntuu olevan ihan päätöntäkin. Kivaa viikkoa myös sinulle!

  Moi Jenni! Kiitos kaunis =)

  Hello Angelica! Oh thank you so much <3 very sweet of you! I do hope you enjoy my blog. I will try to blog more often, but sometimes it's just too hard to find time.

  Moikka Sini! Kiitos, tykkään kyllä itekkin niistä. Tuo nurkka tuntui niin tyhjältä ilman mitään ja toisaalta en halunnu jokaiseen seinään kiinnittää jotain. Koitan saaa työhuoneen kuvauskuntoo pikimiten =)

  VastaaPoista
 6. Oi,suloisia noi pilvet. Onko niissä käytetty pitsiliinoja koristeena?

  VastaaPoista
 7. Moikka Antta! Juu laitoin mun äidin tekemät vanhat liinat niihin koristeeksi.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää ja arvonta on aina tervetullut! :)

  En malta odottaa, että näen lisää kuvia, miltä teillä näyttää :)

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Moikka Sara! Tarkoitus tässä olisi hiukan enemmän laittaa kuvia, mutta edelleen mua ahdistaa se keskeneräisyys =) Aurinkoa sinnekin päin. Täällä satoi viime yönä niin, että ei enää lumen häivääkään...

  VastaaPoista
 10. GORGEOUS Suvi....It HAS been a long time & I HAVE MISSED you so....!!!!!

  It sounds like you have a LOT happening in your world with little J....I cant believe she's STANDING already....Lets not make our visits so far apart....It would be TERRIBLE if the next time we 'met' you were telling me she'd graduated UNIVERSITY....***!!!!***

  Take care my faraway Friend....!!!

  Cheers,
  Tamarah xx

  VastaaPoista
 11. Hey Tamarah!! Oh definitely we have to visit a bit more of then. She is really growing fast and learning new things everyday. Hugs to you my Aussie friend <3

  VastaaPoista
 12. bravo pour ces nuages!!!!ils sont magnifiques!!!!love!!!
  have a beautiful evening

  VastaaPoista
 13. Merci beaucoup How sweet to be a cloud. =) Je suis heureux de l'issue de la. Bonne soirée à vous!

  VastaaPoista