Cheering Blog Friend


I got the coolest announcement from even more cool A kiss from the past. You sure have been one of my greatest cheering blog friend. You have encouraged me time to time, when I haven't been able to keep up with blogging. Thank you so much for that A kiss!!

Sain mahtavan tsemppauksen aivan ihanalta A kiss from the past blogiystävältä. Olet ollut kyllä mahtava tsemppari, kun en ole pystynyt blogiani päivittämään ja olet aina rohkaissut jatkamaan. Kiitos siitä A kiss!!

I want to give this announcement to these beautiful blog writers that enourages me to keep going and gives me smiles with their comments and always finds time to visit my blog once in a while.

Haluan antaa tämän tsemppauksen seuraaville bloggareille, jotka kannustavat minua jaksamaan ja löytävät aina aikaa vierailla blogissani ja jättävät ihania kommentteja, joista saa hymyn huuleen.

Jotain sinistä
E*R*Y*A*H
Villasukan koti (Toivottavasti olet voinut hyvin, täällä hiukan kaipaillaan)
selma
Rintelän Ruusa

Hope you all have a great day! Toivottavasti sinulla on ollut mukava päivä!

HuGs
-S-

PS. Welcome new readers =) Tervetuloa uudet lukijat =)

6 kommenttia

 1. OI kiiitos! :)
  Vaikka en minäkään kyllä aina ole kommenttia jättänyt, yksinkertaisesti en ole ehtinyt!
  Mutta kiitos :))

  VastaaPoista
 2. jipii kivaa että pidit :)
  ja mukaville blogeille laitoit jakoon :)
  itsellä ollut niin kiire muutaman viikon, ettei ole just ehtinyt itsekkään oikein blogeissa vierailemaan..mutta aina sitä vähän.. :D
  mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Heippa ja kiitos tsemppauksesta! Sitä aina tarvitaan :) oletkin siinä niin hyvä. Voi että, olisikin tänä aamuna niin ihana vaan kierrellä blogeissa ihastelemassa, mutta on vähän kaikkea muutakin. Pitkä päivä taas tulossa, mutta edessä ihana viikonloppu. Tsemppiä ja innostavia hetkiä sinne!

  VastaaPoista
 4. Moikka Ruusa! Kyllä sinä aika usein täällä käyt piipahtamassa ja sen on kivaa =)

  Hei A kiss, Juu välillä tuntuu ettei muuta teekkään kun kahlaa blogeja läpi, mutta välillä hyvä kun kerkee konetta avaamaan saati sitten mitään sieltä lukemaan. Kivaa viikkoa myös sinulle! Ja kiitos vielä =)

  Moi Sini! Toivottavasti et ole ihan rikkipuhki tämän päiväisestä. Kuullosti aika rankalta päivältä, mutta toivottavasti on myös antoisa. Mulla meni gradutaapaaminen ihan kivasti. Sain taas uutta pontta sen tekoon. =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanainen. Olen tullut niin saamattomaksi , käyn harvakseltaan. Se harmittaa kovasti ja kynnys päivittää blogia kasvaa koko ajan. Halauksia. T. Villasukka

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista