Details


Here's couple details from J's room again. She really enjoys playing in her own room and nights has gone pretty well also. I'm happy. We went little Christmas shopping today. Trying to start early this year. Tomorrow I have a Little-Christmas party with my workmates. That will includes music from the Beatles and great company.

Tässä muutama yksityiskohta Jiin huoneesta taas. Yöt ovat menneet aika mukavasti tytön muuttaessa omaan huoneeseensa ja hän nauttii myös siellä leikkimisestä. Olen tyytyväinen. Käytiin miehen kanssa vähän pukkeilemassa tänään. Yritän ainakin aloittaa ajoissa tänä vuonna, Huomenna on tiedossa pikkujoulut työporukan kanssa. Tiedossa on ainakin Beatlesin musiikkia ja varmasti hyvää seuraa.

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Ihana tuo puu Jiin huoneen seinällä! Voi täällä on vielä kaikki lahjat ostamatta, ajoissa ajattelin olla liikkeellä. Viime vuonna kävin viimeiset lahjat ostamassa jouluviikolla ja ei ikinä enää ;) niin kauheet ruuhkat oli.
  Hauskaa pikkujoulu-iltaa huomiselle :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja varmasti kyllä istuu se pöllö tuonne sitten ;)

  Ihanaa pikkujouluiltaa! Täälläkin on joululahjaostokset jo kovasti käynnissä :)

  VastaaPoista
 3. Moikka J! Kiitos kovasti kommentista =) Iltaa tässä jo hieman odotellaan, vaikka rauhallisesti mennään. Huomenna on tiedossa iso maalausurakka ystävän luona. Pitää mennä auttamaan, että pääsevät jouluksi kotiin.

  Moi Sara! Kiitos, niin se pöllö sopii kuin nakutettu tuonne huoneeseen =) Iltaa odotellaan jo innolla ja ystävien näkemistä =)

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää pikkuisen huone :)
  Alimman kuvan juliste kiinnostaisi, voitko laittaa siitä isompaa kuvaa? :)

  VastaaPoista
 5. Moikka Anu! Voin laittaa hiukan isompaa kuvaa, mutta en ihan kokonaa, koska tyttäreni nimi on siinä, muta hei täältä löydät ne kaikki vaihtoehdot

  http://www.etsy.com/shop/loopzart

  Omani on kustomoitu minulle =)

  VastaaPoista
 6. Tuolla etsyn sivullahan oli vaikka mitä toinen toistaan kivempia julisteita, iso kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 7. Eikös ollukki aikas ihana sivusto =) Ole hyvä vaan vinkistä. Sieltä saa pukin konttiin kivoja yksilöllisiä juttuja. Ja ottamalla yhteyttä tekijään saa esittää toiveita =)

  VastaaPoista