Searching for Christmas Spirit
All the pictures from Pinterest

Looking out the window is a little depressing. It's grey and windy. December is right behind the corner and so will be Christmas. I've noticed that some of you have started to get ready for Christmas. I'm so excited to be home this year, not going between hospital and home. I need to figure out what type of advent calendar I would make this year ot the adcent candle. We don't have many Christmas decoration for the tree either. I know there is time, I just need to find it.

Kun katselee ikkunasta ulos, on näky aika masentava. Sää on harmaa ja tuulinen. Joulukuu on jo ihan nurkan takana ja niin on joulukin. Olen huomannut, että osa teistä onkin jo aloitellut jouluvalmistelut. Itse olen aika tärinöissäni tästä joulusta. Saan olla kotona perheen kanssa, enkä mennä sairaalan ja kodin välillä. Nyt pitäisi keksiä millainen kalenteri meillä olisikaan tänä vuonna tai adventti kynttilät. Eipä meille ole vielä kertyny paljoa koristeitakaan joulukuuseen. Tiedän, että aikaa on vielä, mutta minun pitää se vain löytää. 

HuGs
-S-

PS. Don't forget my lottery. It will end this Friday / Älä unohda arvontaa. Se päättyy perjantaina


3 kommenttia

 1. Totta, on melkoisen lämmintäkin ulkona! Kannattaakin siis vain poltella kynttilöitä ja fiilistellä itseksensä :) Nautin aamukahvin kanssa pari joulupiparia ja äsken ostin kaupasta (taas) joulusuklaalevyn. Tuo vaahtokarkki-idis on mun mielestä ihana! Tekis mieli kokeilla. Kannattaa sitten alennusmyynneistä ostaa kans niitä koristeita ;)

  VastaaPoista
 2. Halaus tuomaan valoa, kyllä tämä pimeys on hieman ankeaa. Toivotaan, että se joulufiilis pian löytyy!
  Itse kyllä sain tänään kranssin tehtyä ja joulukorttien teon aloiteltua, kummasti nämä puuhat tuovat myös joulumieltä :)

  VastaaPoista
 3. Moi Sini, Joo mä ajattelinkans tota vaahtarijuttua kokeilla. Ostin ekan paketin joulutorttutaikinaa, jos viikonloppuna paistais =) Ehkä me sitten joulun jälkeen tavataan ja mennään yhdessä hakeen alesta joulukoristeita =)

  Moikka Sara! Voi kiitos, sinne myös =) Käytiin hiukan pukkeilemassa tänään. Kyllä se joulumieli vielä löytyy, varsinkin kun pääsee paketoimaan =)

  VastaaPoista