Life happens
I had to delete my last post. Just didn't look nice. But the truth is, my camera needs a new object/lens. J grabbed it from the table and it flew to the floor. My object went to pieces. It's the one that I always use and you can zoom with it well. I have to get a new one and soon. Today's weather has been horrible. I mean I do love snow, but the wind is the killer. I started to take living room drapes down. My husband came home with a big paint jar. Yeah, painting again. Now we are going to do the living room. The thing is I want to paint the room before my piano comes. Yes, My piano is in my parents house and finally I made the call to get it here. It will be here in 3 weeks so plenty of time to paint, but why not do it right away. Paint is white, but will fresh this living room up big time. Now the walls are some kind of pink/grey type of color. Not the way I like it. Here's pics from the last night before the camera accident. Have a great weekend everyone!

Piti poistaa tuo viime postaus. Ei ollutkaan mieleinen. Mutta totuus on siis se, että kamerani tarvitsee uuden objektin. J nappasi kivasti hihnasta ja veti kameran pöydältä lattialle. Tuloksena oli rikkinäinen objekti palasina lattialla. Onneksi itse kamera toimii vielä. Se vaan oli mun lempi objekti, jota käytän aina. Saa kivasti zoomailtua ja tarkennettua. Tarvitsen uuden mahdollisimman pian. Tänään on ollut ihan hirmuinen keli. Ihanaa, että tulee lunta, mutta tuo tuuli on ihan jäätävä. Otin tänään olkkarin verhot pois. Mies tuli meinaan kotiin ison maalitonkan kanssa. Seuraava kohde on siis olohuone. Olen nimittäin saanut aikaseksi hoitaa pianoni meille tänne kotiin porukoitteni luota. Siihen on kolme viikkoa aikaa, mutta voihan sen maalaushomman aloittaa heti. En meinaan halua maalata sitten kun se piano on täällä. Huoneen pitää olla ennen sitä valmis. Seinät vedetään valkoisiksi. Uskon sen kirkastavan ilmettä, koska nykyinen väri on joku roosan ja harmaan sekoitus. Ei hyvä. Mutta tässä muutama kuva eilis illasta ennen kameravahinkoa. Kivaa viikonloppua kaikille!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Voi kuinka harmi objektin suhteen, mutta tosiaan onni onnettomuudessa, että kamera vielä toimii. Toivottavasti löydät uuden lempiobjektiivin mahdollisimman pian!

    Hurjaa keliä on ollut täälläkin, se aiheutti pienoisen pukeutumisongelman tämän illan pikkujouluja ajatellen. Onneksi taitaa olla rauhoittumaan päin, ja ihanaa, kun maa on valkoinen!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti Sara et palelluttanut itseäsi pikkujouluista kotiin tullessa. Aikmoiset pakkaset on nyt täälläkin. Ihanaahan on kun välillä pakastaa. Ei vain oikein uskalla pienen kanssa ulos. NO onneksi on lunta =)

    VastaaPoista