Living between projects

J is sick. She has been sleeping for while now. I had time to take some pics. All of them are about projects, unfinished projects around the house. Kitchen is still full of chairs. These famous Christmas lighst need to be put together. J's rocking horse is white, but not finished either. These little wooden boxes need paint. I have an idea what to do with them, but I will tell you more about that later. This pile of woods is a cabinet. It needs to be put together. It has a place in the bedroom. Our living room has toys all over. Who will clean it for tomorrow when my work mate is coming over?!?!

J on kipeä. On nukkunut jo tovin. Oli siis aikaa ottaa muutama kuva. Kaikki kuvat ovat keskeneräisistä projekteista, jotka lojuvat ympäri taloa. Keittiö on muuten edelleen täynnä tuoleja. Osa maalattuja ja osa ei. Nämä kuuluisat valot pitää koota ja laittaa roikkumaan. Jiin keinheppa on maalattu valkoiseksi, mutta loppusilaus uupuu vielä. Nämä pikku laatikot tarvitsevat maalia. Niille on ihan oma ideansa, mutta siitä myöhemmin lisää. Tämä kasa puita on kaappi. Se pitää koota uudelleen ja kiikuttaa yläkertaan. Olohuone on täynnä leluja. Kukakohan siivoa huomiseksi, kun työkaveri tulee kylään?!?!?

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Aivan ihanat lamput! Niin hyvä väri. Tsemppiä kaikkiin keskeneräisiin äläkä suotta työkaveria varten pingota. Musta on kotoisaa käydä kylässä, jossa on rento tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! J alamppujen väri on kyllä herkullinen. Pikaista paranemista sinne, toivottavasti pian hellittää pöpöt!

  ps. mun keinuhepan maalaus on ollu tuossa vaiheessa jo puoltoista vuotta. Ja tuskin koskaan saan niitä silmiä sille rassukalle maalattua... :/

  VastaaPoista
 3. VOi kiitos Selma! Sainkin valot viritettyä olohuoneen ikkunaan, mutta pitää vähän miettiä, että jäävätkö siihen vai olisko sittenkin joku muu paikka hyvä =)

  Kiitos Hanna =) Lamput on kasassa ja potilas nukkumassa yöunia. Toivotaan, että huominen on jo parempi =) Tiekkö mä olen pessy kaksi kertaa jo ne silmät ja pilkut pois. Ei millään tule hyvää ja olen miettiny, että olisko jotain muita keinoja kun sabluunan kansa tekeminen.

  VastaaPoista
 4. Täydellisen oloinen kaappi! Mukava nähdä kasattuna. :)

  VastaaPoista
 5. Täydellisiä projekteja sulla odottamassa, ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoisen näköisiä projekteja sinulla, tsemppiä niiden loppuunsaattamiseen! :)

  VastaaPoista
 7. Moi Kaisa! Kiitos =) kaappi on miehen tekemä. LÖytyy muuten blogini alkutaipaleilta kuva, kun asuttiin vielä kerrostalossa. Mutta odotan jo että se kasataan viikonloppuna ja laitan sitten kuvaa =)

  Kiito kaunis Ruususuun äiti =) Koitetaan saada valmista pian

  Kiitos Ginger! Joulu on takaraja ja mielellään olis tämä viikonloppukin, mutta kaikkea ei taida saada =)

  VastaaPoista