WeekendWe spent our weekend with my brother's family and celebrated my nephew's birthday. As you can see the Cars are the best thing now. Our god daughter has grown so much since pabtism. Our baby J felt so big next to her. She loved the horse rocking chair. It's same same I've been working on at home. That means I should get it ready soon. On the way back, the sky looked amazing. It was raining hard, but I still managed to catch this moment. Hope you all had a great weekend!

Me vietimme viikonlopun veljeni perheen parissa ja juhlimme veljenpojan synttäreitä. Kuten näkyy Autot on kova juttu. Meidän kummityttö oli kasvanut ihan kauhian paljon, kun viimeksi näimme ristiäisissä. Meidän J näytti niin isolta serkkunsa vieressä. J ihastui heppakeinuun kovasti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että minun pitää saada se samanlainen heppakeinu täällä kotona pian valmiiksi. Kotimatkalla taivas näytti upealta. Vaikka satoi, sain napattua tämän kuvan. Toivottavasti sinulla oli kiva viikonloppu!

HuGs
-S-

Don't forget THIS Älä unohda TÄTÄ
 

8 kommenttia

 1. Vau, mikä kuva tuo alimmainen, ihana tunnelma :)

  VastaaPoista
 2. Moi Sara, maisema oli kyllä kaunis, vaikka rankkasateessa mentiinkin. Auringon laskiessa kokonaan tuli muuten ihan hirveä sumu. Ei nähnyt mitään. Onneksi selvittiin kotiin =)

  VastaaPoista
 3. Mieletön kuva alimmaisena. Mukavat kemut teillä on olleet, slurps :-).

  VastaaPoista
 4. Voi ihana kuulla susta taas Villasukka! Toivottavasti kuulen pian kuulumisia. Joulukin on kohta ovella. Onkos jo joulumieltä ilmassa? Mä odotan ihan tärinöissä tätä joulua, kun saa olla kotona ja laittaa. Viime vuonna joulu meni niin TYKSin ja kodin välillä ettei paljoa nautiskeltu.

  VastaaPoista
 5. Joululahjoja on jo kasa ostettuna ja paketoituna. Myönnän olevani vähän hassu:-). Kortitkin tein viime viikonloppuna, joten joo taidan odottaa tätä joulua erityisen paljon <3. Halauksia.

  VastaaPoista
 6. Mirva, oli muuten tosi hyvää. Pitääkin pyytää ohje =)

  Moikka Villasukka, et ole hassu laisinkaan. Joulukortit on jo mielessä. Idea on valmis, nyt puuttuu toteutus. Lahjoja on kans jo mietiskeely. Olen miettiny hiukan sitä, että ostaisko netistä vai lähtiskö kaupunkiin pyörimään?!?!

  VastaaPoista
 7. Mä voin vielä nyt pyöriä kaupungilla mut vihaan sitä panikoivaa ihmismassaa joulukuussa kaupungilla. Ja vielä tärkeämmäksi asia on nyt tullut kun on pieni vauva seurassa mukana.

  VastaaPoista