I WoN !!

I'm having a happy dance. I won!! I never win, but now I did. First of all big thanks to Riikka from Hunajaista blog that you had this amazing lottery, Thank you!! Please do visit her beautiful blog if you already haven't. The lottery prize was the cooles dollhouse. J is a bit too small for this bauty yet, but I'll save it for later. If you want to have one of your own, here is your change. Just Click!! And you find your way to Pikkulinnun kauppa. Cute store with beautiful things to buy!!!

Täällä tanssitaan onnesta. Voitin!! En koskaan voita arvonnoissa ja nyt onni potkaisi. Ihanainen Riikka Hunajaista blogista piti hauskan arvonnan, Iso kiitos sinulle Riikka! Käy kurkkaamassa Riikan ihanaan blogiin, jos et vielä ole sitä tehnyt. Palkintona oli aivan ihana nukkekoti. J on vielä hieman liian pieni leikkimään sillä, mutta laitan sen odottomaan tulevia leikkejä. Jos kaipailet itse samanlaista niin tässä mahdollisuus. Klikkaa itsesi ihanan Pikkulinnun kaupan sivuille ja löydät etsimäsi ja ehkä muutakin. Ihana kauppa, jossa on kaikenlaista kivaa!!

HuGs
-S-

2 kommenttia

 1. Tuo on ihana! En ole ennen törmännyt vastaavaan. :) Tuosta tulee varmasti hetken päästä lempparileikki! :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postia totisesti odotetaan jo kovasti. Näistä löytyy eri värejä ja myös leikkimökki koko. Se näyttää aika hauskalta myös.

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista