Laziness is visiting

Weekend was fun and long drive went fine with J. We also visited Panda's candy factory and for the last few days I have been eating way too much chocolate. I have felt so lazy too. That makes me irritated. I need a kick in the bum. Maybe I start by doing a must-do list. well one thing just cheered me up. My husband called and he agreed to go look for a wallpaper for bedroom and maybe we could stop by at couple vintage stores.

Viikonloppu oli mukava ja pitkä automatkakin sujui aikas hyvin. Käytiin myös Pandan namutehtailla ja nyt on syöty suklaata mahat täyteen. On ollut niin laiska ja vetämätön olo ja sekös taas alkaa kiukuttaan. Nyt tarvitaan iso potkaisu takapuoleen, jotta asiat alkaisivat taas rullaamaan. Ehkä pitää taas kirjoittaa listaa asioista. No yksi asia ainakin piristi. Mies soitti juuri ja lupasi lähteä katselemaan mahdollista tapettia makkariin ja ehkä siihen samaan matkaan voisi ujuttaa muutaman vintage likkeen. 

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Ihania nuo karkkirasiat! Tuosta vaaleanpunertavasta tulee ihan lapsuus mieleen, mummolassa oli tuollainen. En kyllä muista millaisia karkkeja siinä mahtoi olla?

  VastaaPoista
 2. Hei littleB!
  Löysin nuo purkit lapsuudenkodistani omien aarteideni joukosta. Siinä alimmmaisessa purkissa oli suklaa ja toffee karkkeja. Muistaakseni näitä ostettiin laivareissuilta sillon 80-luvulla. Kiva, että löysit tänne. Huomasin, että olit liittynyt lukijaksi, kiitos sinulle siitä. Tulen varmasti vastavierailulle =)

  VastaaPoista
 3. Mullakin jotenkin sellanen kutina, että laivalta noita sai. En kyllä yhtään muista millasia namusia olivat :)
  Blogisi on ihan superihana! Huokailen ihastuneena sun kuville :) Tervetuloa vaan vierailulle meillekin! :)

  VastaaPoista
 4. Lähetäthän mulle yhteystietosi niin saan nukkekodin sinulle :) hunajaista@bellablogit.fi

  VastaaPoista
 5. Näkyikö kuvassa sellainen vanha kiristyspuu vai mikäs sen nimi on? Meillä roikkuu sellainen kirjahyllyssä, kun en ole keksinyt sille vielä muuta käyttöä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riikka, laitoinkin sinulle viestiä =)

  Hei Rachel, kiristyspuu tai joku sellanen, en itsekkään oikein tiedä. Mulla oli ajatuksena iskeä se seinälle ja laittaa siihen ehkä kirjat kiristykseen, mutta en oikein löydä sopivaa paikkaa, joten siinä se nyt nojailee sitten vaan =)

  VastaaPoista