Garage Sale
This weekend we are having a garage sale. Couple streets are participating to this event in our area. Good times and perfect weather. What more can you ask for? Please stop by, if you are in the neighbourhood.

Tänä viikonloppuna pidetään pihakirppistä. Muutama katu osallistuu meidän asuinalueella. Kivaa on ja sää hellii. Mitä sitä muuta toivoisi? Tule piipahtamaan, jos olet lähistöllä.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Oi, tulisin niin, jos pääsisin! Ihkuu, tykkään tuollaisesta meiningistä

  VastaaPoista
 2. Onko teillä huomennakin vielä kirppis päivä? Laitatko s-postilla osoitetta jos saisin noi miehet lähtemään huomenna kartsalle ;-)?

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Meidän kylälläkin on ollut eilen ja tänään lukuisia piha-/katukirppiksiä. Tykkään kyllä kovasti kun on tälläiset rantautuneet tännekin. Me olen tehnyt taas tosi hyviä löytöjä. Ja Mytty on syönyt masun täyteen grillimakkaraa, leipomuksia, jätskiä ja kaikkea mitä kulloinkin on ollut myynnissä :)

  Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä naiset ihan mukava meininki, vaikka asiakkaita ei nyt ihan hirveän paljon tullut paikalle, mutta sai sitä jotakin myytyä. Omat voitot vaan taisi kulua siihen viereiseen naapurin "kojuun". Aivan ihana ja idyllinen kesämökki, jonka pihalta löytyi niin saavia kuin vakkaakin puutarhaan. =) No josko sitten seuraavalla kerralla pääsee itsekkin kiertelemään =)

  Marianne, mitäs kivaa olet löytänyt???

  VastaaPoista
 6. Harmitti niin olla eilinen töissä. Hyvä sää ja tiesin et kirppareita oli täälläkin paljon :/

  VastaaPoista
 7. LittleB, kyllä hyvä sää vetää kieltämättä ulos. No toivotaan tälle kesäälle monta hyvää viikonloppua ja paljon kirppareita =)

  VastaaPoista
 8. no tällä kertaa kaikkea käytännöllistä ja tarpeellista. Lastenvaatteita, leluja, lastenlevyjä, Mytylle poljettava traktori pihaan.. ihan älyttömästi kaikkea :) Ihan kun ei ennestään olisi. Mutta musta on niin kiva ostella tälläisistä tapahtumista kun ihmiset itse myy ja pääsee juttelemaan myyjien kanssa. Välillä karkaa mopo käsistä.

  Ainiin ja paras löytö oli ihan samanlainen kastejuhlakoriste kun mitä minulla itselläni on ollut. Sellainen retro haikara ja vauva-patsas. Se oli todellinen löytö!

  VastaaPoista