RaG RuG

Weeks fly by. Last weekend we visited Fiskars antique market, but I have to say it was a huge letdown. All the treasure tables has changed to bird house sellers and all other new things. Not my cup of tea. Our kitchen got my grandmother's old rag rugs and what a homely feeling it gives. I baked some buns the other day and yesterday I baked a cake from red currants and rasberries. Tonight my friend is having a babyshower.

Viikot vain lentävät. Viime viikonloppuna kävimme Fiskarsin antiikki messuilla ja pakko sanoa, että oli aikamoinen pettymys. Kaikki aarrepöydät oli vaihtuneet linnunpönttömyyjiin ja muihin uusiin juttuihin. Ei ole mun juttu. Keittiöön rantautui mummin vanhat räsymatot ja siitäpä tulikin kotoinen fiilis. Sämpylöitä on leivottu ja eilen pyöräytin punaviinimarjoista ja vadelmista piirakkaa. Tänään on ystävän vauvakutsut.

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Olen niin iloinen, ettei tuhlattu aikaa Fiskarssiin. Billnäsissä oli sen sijaan kaikkea ihanaa ja ihan ilmaisella "sisäänpääsyllä". Tunnelmakin oli kiva!

  Ihania kuvia :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi eka kuva! :) Mahtava keittiö teillä. Mä vähän luulen, että huomenna on se sun juttu ;)

  VastaaPoista
 3. Moikka Ruusa, kestää taas vastailla, sori... Me ei olla pariin vuoteen käyty Billnäsissä kun ollut niin pettymys sekin. No ehkä ensi vuonna menemmekin sinne =) Mukavaa viikkoa!

  Kiitos Sini =) Ja päivä oli kyllä piristys!!

  VastaaPoista