Favorite thing to Read


Ulkona on viime päivät tuiskuttanut kolea syksyinen tuuli ja peltikatolla käy kova räminä vesisateessa. Se olikin ääni, joka vaati hieman totuttelua, kun omaan kotiin muutettiin, mutta nyt se tuntuu jo ihanan rauhoittavalta ääneltä. Tällaisina päivinä mikäs muu onkaan ihanampaa kuin köllötellä sohvalla lempilehtien kera. Yleensä tähän pakettiin kuuluu myös tee ja ehdottomasti jokin makea herkku. Kauppareissulta tulee välillä kahmittua sisustuslehtiä mukaan, mutta pakko myöntää, että lempilehden saanti omaan postilaatikkoon tylsänä päivänä voi olla ihan mahdoton piriste. Sain Lehtikuninkaalta pyynnön kirjoitella lempparilehdistäni ja kolmenkärki on itselle aika selvä. Koti ja Keittiö kruunaa ykköspaikan ja Glorian koti tulee hyvänä kakkosena. Talo ja Koti jakaa Kodin kuvalehden kanssa kolmannen sijan. Tällä hetkellä saan kotiin kannettuna nämä kaikki. Kaupasta tulee silloin tällöin ostettua muita lehtiä. Kotoota löytyy myös vino pino vanhoja lehtiä, joita on mukava lueskella aina uudelleen ja uudelleen.

Sisustus on intohimoni ja vinkkipankki koostuu monesta lähteestä, mutta mikään ei voita sisustuslehtien hypiselyä. Koti ja Keittiö on minusta rehti jokatyypin lehti. Sisustusjutut ovat persoonallisista suomalaisista kodeista, joista pursuaa vinkkejä omaankin sisustukseen. Ulkomaisia ja oman sisustustyylini täysiä vastakohtia löydän Glorian kodista. Tykkään lukea ja värisyttää omaa (joskus) putkikatseistakin sisustusta. Viimeaikaiset Talo ja Koti lehdet ovat tarjonneet mitä ihanimpia pastellinsävyisiä koteja, joita on kiva fiilistellä kesäisin, vaikka en omaan kotini samaista tyyliä osaa ajatellakkaan. Kodin kuvalehti edustaa perinteitä. Muistan sen lapsuudesta tulleen kotiimme ja itsekkin tykkään sitä nykyään lueskella. Kodin kuvalehteen valitut sisustusjutut ovat persoonallisista kodeista, jotka eivät välttämättä kulje trendien perässä, vaan tyyli on vuosiensaatossa vakiintunut, mutta aina "muodissa". Onkos siellä muita sisustuslehtien suurkuluttajia kuin minä? ja löytyykö lemppareita?

One of my favorite things to do on a rainy day is to read interior magazines with some chocolate and tea. What could be a better way to relax, right?

HuGs
-S-
5 kommenttia

 1. Aika hyvät lehtivalinnat, koti ja keittiö on hyvä..
  Se on kyllä jännä, miten lehtisuosikit istuu yleensä lukijan tyyliin ihan nappiin :)
  ai että nyt tekis mieli viettää päivä nojatuolissa ja lueskella vaan.. mut ei auta.. :D
  mukavaa päivää sulle!

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut lähes vuoden lehtien tilaus tauko,tietoinen valinta. Mutta kyllä nyt syksyn tullen ajattelin tilata jonkin lehden. On se vaan eri juttu lukea lehteä takkatulen ääressä,siinä on jotain mitä blogien lukemisesta ei saa. Mulla ei olee tällä hetkellä erityisiä suosikkeja,kotivinkki on yllättänyt kivasti nykyään,mutta noi mitä luet on myös kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Aikas paha! Mulle on itselle tullut tilattuna vuosikaudet Glorian koti ja itse olen tosi kyllästynyt, kun siellä esitellään liian usein suoperylellisiä koteja, joihin itse ei voi oikein samaistua. Kodin kuvalehdellä on taas selkeästi uutta ilmettä viime aikoina ja muutenkin kiva, kun samassa lehdessä erilaisia juttuja. Plaza Interiör on ollut pitkään mun suosikki, samoin Avotakka.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei muuten haittaa, että lisäsin blogisi omaan listaani? :)

  VastaaPoista
 5. Hei a kiss!! Totta, lehtivalinnat kertovat varmasti jotain myös lukijastaan. Mukavaa päivää myös sinulle!

  Hei A-R!! Kotivinkki on hyvässä nousussa myös. Äidilleni tulee vinopino sisustuslehtiä ja siellä tulee kotivinkkiä myös luettua. Hyvältä lehdeltä vaikuttaa =)

  Hei Rachel!! Unohdin ihan Avotakan, äidilleni tulee se ja luen kyllä oikein mielelläni kyseistä lehteä kun omien porukoitteni luona piipahda. On muuten ylellistä istua kahvipöytää ja lukea lehteä rauhassa kun mumma puuhaa tytön kanssa =) Kiva, että laitoit blogilistaan =)

  VastaaPoista