Puppy Love
Lastenvaatekutsut ovat tulleet osaksi joka syksyistä ja keväistä puuhastelua. Minusta on kiva saada ystäviä kahville ja siinä samassa hypistellä aivan ihania lastenvaatteita ja miksei aikuistenkin. Me&I vaatekutsut ovat pyörineet meillä jo muutaman vuoden ajan, mutta uutena tulokkaana kotikutsujen suhteen on kotimainen Nosh company, jonka ekologiset vaatteet ovat kaunista kotimaista designia.

Reilu vuosi sitten tilasin ensimmäiset Noshin vaatteet tytölle ja olen ollut laadusta tyytyväinen. Olinkin ilahtunut kuullessani, että Nosh organics aloittaa myös kotikutsumyynnin ja varasinkin sopivaan saumaan omat kutsut. Syksyn uudet tuotteet olivat juuri saapuneet ja pääsinkin noin viikko sitten hypistelemään niitä kutsuillani. Harmikseni kutsuilla oli aikamoinen tohina päällä, joten kuvia en kerennyt napsimaan. Sain kuitenkin mukavaa postia tällä viikolla. Nimittäin tilaamani ihanyydet saapuivat. Lempparikuosini on ehdottomasti Puppy printillä tehdyt tuotteet. Värit ovat ihanan syksyisiä. Kutsuilla voi myös tilata Noshin kankaita. Pitääkin joskus kertoa mitä äitini ompeli kutuilta ostamistaan kankaista.

Kidsclothing homeparties are great way to have a good time with your friends and fiddle beautiful cloths. Nosh company has  great ecological Finnish design cloths for children.

HuGs
-S-


Ei kommentteja