Saturday CandyVihdoinkin lauantai ja herkkupäivä. Käytiin perheen kanssa ruokaostoksilla ja tarttuihan sieltä mukaan irtokarkkejakin. En yleensä osta kaupan irtokarkkipisteestä,  mutta tarjouksen myötä tuli ostettua. Valikoima on aika suuri, mutta itse olen niin nirso, että eipä sitä paljon pussiin tullut täytettä, mutta jokunen kuitenkin. Sanoinkin juuri miehelleni, että miksi ensin valitset huolellisesti kaupassa pussin sisällön, mutta kotona tulee silti valkattua mitä karkkeja suuhunsa laitta?!? Eikös se valinta tehty jo kaupassa? Näin suuriin ajatuksiin päättäen, oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

It's finally Saturday, that means candy!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Omnommmm, ens viikonloppuna mullakin on karkkia, vielä viikko karkkilakkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tuo karkkilakko on kunnioitettava saavutus =) Täällä suunnalla tuntuu herkkujen määrä aika loputtomalta. Jos ei tule ostettua, niin sitten leivotaan =)Temppiä viimeiseen viikkoon!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi huojentavaa että meillä on sama projekti menossa!
  voidaankin nyt tälleen blogisparrata että saadaan myös graduteltua bloggaamisen ohella :D
  Hurjasti zemppiä sullekkin! Tajusin juuri, että sinähän hanskaat gradun lisäksi myös perheen verran asioita, joten tuplahatunnosto täältä...
  Että voi herkutella ihan hyvällä omallatunnolla.
  Minä olen huomannut, että paljon mieluummin leivon, siivon ja kokkaan kuin teen gradujuttuja, mutta oon nyt huomannut että pikkuhiljaa alkaa rutiini niihinkin löytyä...
  Zemppiä tulevaan viikkoon, kyllä se tästä!
  lukasin kerralla nyt useamman sun aiemman postauksen, hyvällä mallilla on! :D

  VastaaPoista
 5. Oi nam! Tarvitsisin just noita nyt tähän maanantaipäivään.:)

  VastaaPoista
 6. Hei a kiss, Keskiviikkona on gradutapaaminen ohjaajan kanssa. Siitä ehkä pienoinen tsemppaus päällä =) Kstsotaan lähdenkö jo mukaan krittiikkiseminaariin vai meneekö keväälle. No aika näyttää. Kiitos tsempeistä ja kuulostellaa missä minnään puolin ja toisin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Voi Anna, tiedän niin tuon tunteen =)

  VastaaPoista