Tapiovaara x2


Vaikka rakastankin vanhoja tuoleja ylikaiken ja blogini nimi sen kertoo, mutta liika on liikaa. Laitan siis kiertoon Tapiovaaran kaksi Fanett tuolia ja yhden kotimaisen Varjosen tehtaan pinnatuolin, joka henkii Tapiovaaramaisuutta. Tuolit ovat hyväkuntoisia, mutta toki pieniä elämisen jälkiä niissä on, koska vanhat ovat. Jos sinun mielesi näitä halaji niin Klikkaus TÄNNE! ja ne voivat olla sinun.

Muita kuulumisia ovat stressi ja ahdistus. Kävin eilen gradutapaamisessa ja suht hyvässä mallissa ollaan, mutta jos haluan jouluksi kansiin, on pakko repiä sen tekemiseen lisää aikaa, mutta mistä. Opintotukiasioita pitää taas selvitellä ja päivähoitohakemuskin lähettää. Voi ahdistus sentään. Toisaalta, jos kaikki hoituu ennen joulua, on ensi keväinen vapaus mahtavaa ja saan keskittyä Jiin kanssa kotona oleiluun, koska ensi syksynä sitten alkaa päivähoitokuviot ja itse palaan takaisin töihin. Onneksi tässä välissä on vielä joulu ja juhannuskin.

I love old chairs, but too much is too much. I'm selling a few chairs. I'm feeling lot of stress now. So many things need to be done before Christmas.

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Upeet tuolit!!
  i can so feel your pain! noi gradun sivuilmiöt on aina niin aikaavieviä.. hurjasti sympatia semppiä täältä sinne!
  Itsekin mietin että vaikka joka päivä kirjoittaa niin silti pitää varmaan tahtia vähän kiihdyttää mutta katsoo nyt, ei pidä miettiä liikaa.. ressi ja hermoilu vie monesti enemmän aikaa kuin se itse työ..

  VastaaPoista
 2. Hei a kiss, nyt tuntuu taas elämä voittavan. Kävin eilen vetämässä kunnon treenit, jotta saisin gradu ahdistusta alenemaan, mutta arvaa. Heräsin yöllä ihan järkyttävään migreenikohtaukseen. Otin kohtauslääkkeen ja jatkoin unia, mutta ei auttnut vaan aamulla lisää troppia. Huh huh, nyt ollaan jo iltapäivän puolelle ja vasta tuntuu helpottuvan. Taidanpa lähteä ulos haravoimaan ja nauttimaan ihanasta auringosta. Maanantaina sitten taas graduhermoiluja =) Kiitos stempistä, sitä samaa sinulle ja mukavaa viikonloppua!!

  Hei Rachel, kiitos, miten se nyt tuntuukin ahdistavalta, vaikka itse hoidon aloitukseen on vielä rutkasti aikaa. Taitaa mennä äidillä enemmän aikaa totutteluun kuin tytärellä =)

  VastaaPoista