Weekend
Viikonloppu hujahti silmänräpäyksessä ohitse. Itse istuin suurimman osan aikaa yliopiston kirjatossa. Lista tekemättömistä asioista vain kasvaa. Pihalla olisi paljon haravoitavaa, pensaitakin pitäisin leikata ja ehkä jotain sipuleita istuttaakkin ennen kuin maa on jäässä. Mutta asiat on laitettu tärkeysjärjestykseen. Eilen käytiin moikkaamassa miehen siskoa ja hänen lapsiaan. A oli tehnyt herkkupizzaa ja leiponut ihanaa omenapiirakkaa. Vatsat pullollaan ajeltiin kotiin iltamyöhään. 

Tänään kirjasto kutsuu jälleen. Keskiviikkona muskaria ja minulle liikuntaa. Mies lähtee huomenna Helsinkiin työreissuun ja me jäädän Jiin kanssa kahden. Katsotaan tulisiko kahvivieraita, joten ehkä leipomista tiedossa. Miehelläni on tänään syntymäpäivä, mutta se kakku leivotaan joku toinen päivä. Viikonloppua lähdetään viettämään veljeni perheen luokse, koska veljenpoika täytää jo huikeat viisi vuotta. Herkuttelua siis tiedossa jälleen. Huh, huh. Pari mustavalkoista fiilistely kuvaa tänään. Mukavaa viikkoa!

Weekend fly by so fast. We visited my husband's sister. She had made great applepie. Have a great week!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Aivan mahtavia kuoseja! :) Hyvä, että sulla on nyt asiat tärkeysjärjestyksessä. Kukkasipulit voi aina laittaa myös ensi syksynä...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sini =) Joulun jälkeen helpottaa, jos vaan saan kaikki valmiiksi suunnitelmien mukaan...Juu taitaa jäädä ensi syksyyn, mutta eipä se niin haittaa =)

    VastaaPoista