I'm Dreaming of...


Tänään aamulla syötiin suklaapuurot lapsuuden lautasilta. Ai, että maistui hyvälle! Samalla kun ahmin puurot huiviin, mietin tulevia joulukuun viikonloppuja ja sitä tekemisen määrää. Aivan mahtavia hetkiä luvasssa. Tänä vuonna ajattelin kokeilla blogissa joulukalenteria, mutta siitä vähän myöhemmin lisää. Lapsosellekin pitäisi joulukalenteri vielä rakentaa. Vaihtoehtoja on muutama ja onhan tässä toteutukseen vielä aikaa. Yksi seinä pitää varmaan maalata sitä ennen. On tuo keltainen väri alkanut hieman tökkimään. Se oli kesällä auringonpaisteessa ja valoisassa aivan ihanan raikas ja vahva keltainen, mutta nyt pimeässä sisävalossa tuntuu vääristyvän ihan pisunkeltaiseksi, ei hyvä. 

Mutta niistä tulevista viikonlopuista vielä sen verran, että Tallinnan joulumarkkinoille ollaan suuntammassa ja Lucian päivän viikonloppuna vietetään supermahtava viikonloppu ihanan YSTÄVÄN kanssa. Sitä odotellessa...Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle!

Ja lämmin tervetulontoivotus uusille lukijoille!! Ihanaa saada teidät tänne, toivottavasti viihdytte <3

My weekends before Christmas will be full of good times with great company. I'm excited!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Siis kerrassaan mahtava joulukuu tulossa!! :D Meinaatko maalata seinän ennen the viikonloppua??

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä vähän ajattelin. Toivottavasti saisinmaalattua jo tällä viikolla, kun pohdin tosiaan vielä niitä kalenterivaihtoehtoja Jiille ja jos käytänkin teippiä puun sijasta olisi aikas hyvä, että pohja onkin valkoinen eikä keltainen =)

    VastaaPoista