16.12


Löysin Tallinnan joulumarkkinoilta ihania posliinisia joulukoristeita. Koristeet löysivät paikkansa olohuoneen ikkunasta, johon olen ripustanut oksan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan toimii ainakin meillä. 

Tällä viikolla on tehtävä viimeiset jouluostokset ja valmistelut. Veljeni perhe saapuu viikonloppuna ja helpottaa huomattavasti, jos kaikki olisi jo valmista. Perjantaina saapuu myös kuusi ja siitä voikin joulu alkaa täysin rinnoin.

I found these Christmas decorations from Tallin's Christmas market. Simplicity is the word.

HuGs
-S-


8 kommenttia

 1. Tuo on kyllä tosi simppeli ja tyylikäs! Mites ne sun muut oksat??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kun sanoit...eilen oli sen verran pimeää kun palasin takaisin kotiin, että jäi rehaamatta se iso oksa mein pihalle. Pitää käydä tänään hakemassa. Ja se vaahtera makaa vielä kukkapenkissä =)

   Poista
 2. Hei.
  Sinin blogista tänne löysin ja lukijaksesi kirjauduin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin Tervehdys Irmastiina ja tervetuloa mukaan =) Mukavaa, että löysit tänne ja toivottavasti viihdyt!! Tulen varmasti vastavierailulle =)

   Poista
 3. Sama täällä, Sinin blogista kulki tieni tänne ja taitaapa minustakin lukija tulla. :) Tuo oksakoriste on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsikka!! Kiitos paljon, Lämmin Tervehdys myös sinulle! Ihanaa, että löysit tiesti tänne ja toivottavasti myös viihdyt =)

   Poista
 4. Tämä ois ihan mun näköinen joulukoriste. Ihanan rouhea ja simppeli, mutta silti juhlava. Tykkään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Anna =) Kävin tänään rehaamassa lisää risuja sisälle. Josko sais keitiöön viritettyä jotain pöydän päälle. Meillä oli piha täynnä kaikenlaista ja kaikenkokoista oksaa Seija myrskyn jälkeen. Tarvittiin moottorisahaakin, jotta saatiin pienemmäksi.

   Poista