Projects and more Projects


Niin mistäs sitä oikein aloittaisi? Keräilin muutamia kuvia tulevista projekteista tässä kevään mittaan. Suurimmaksi osaksi maalaushommia tiedossa, mutta myös nojatuolien verhoilu on listalla. Ja itse asiassa nojatuolit on pakko verhoilla tällä viikolla, koska ensi viikonloppuna vietetään neidin 2-vuotis synttäreitä ja olohuoneen nojatuolit eivät voi olla vain kasa vaahtomuovia. No viikonloppuna kävin hakemassa viitisen metriä kangasta ja eilen niitä jo hiukan leikkailin muotoon. Sitten vaan naps kiinni, toivon mukaan. Nuo onkin helpot päällystettävät, kun saa kauniisti niiteillä kiinni, eikä niitit näy mihinkään. Keinutuolia en muuten projektilistaan kuvannut, vaikka senkin verhoilua olen monesti miettinyt. Se täytyykin ommella muotoonsa. Vaaleanvihreä lipasto löytää paikkansa makkarista yöpöytänä. Vanha komuutti saa väistyä sen tieltä. Uutta maalia lipastokin kaipaa. En ole ihan järin vakuuttunut noista kultaisista koukeroista laatikoissa. Mutta hyvään hintaan lähti vanhaintavarakaupasta, joten pakkohan se oli mukaan ottaa. Valkoiseksi ajattelin maalata. Samaisesta kaupasta löytyi myös pieni punainen kehto. Kaipaan hieman hennompaa sävyä ja ajattelin sutaista jollain pastellin sävyillä. Tytön huoneessa on hyvin harmaa-valko-vaaleanpunainen tunnelma, joten jotain siihen sopivaa. Samoin myös kirpparilta löydetty leikkiruokaryhmä kaipaa uutta pintaa. Valkoisella ajattelin maalata, mutta ehkä myös jotain kuvioita. Yksinkertaista kuitenkin on mielessä.

Viikonloppua ajatellen olen hakenut Pinterestistä jos jonkinmoista ideaa. Ajattelin ensin iskeä muumimukit pöytään, mutta toisaalta olisi ihana vihdoinkin ottaa Arabian vanhat kupit käyttöön. Vieraitakin tulee juuri sopiva määrä, jotta voisin niillä kattaa pöydän. Ei tarvitsisi miehenkään enää ihmetellä, että käytetäänkö niitä koskaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Here's couple shots of my upcoming projects. Mostly painting, but living room chairs needs to be done before weekend. We are having our daughter's 2-year birthday party. Have a great week!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Mitä projekteja,kelpais minullekkin moinen ihana nojatuoli prokkis!! Innolla odottelen sinun lopputuloksia nähtäväksi. Mä kaipaan näin talvella isoa lämmintä verstasta jossa saisi maalata ja tuunata rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojatuoleista tulee hyvinkin pian juttua. Aikataulu tosiaan painaa hiukan päälle =) Uudet kankaat on niin erilaiset noihin raitaisiin verrattuna, että taitaa hetki kestää, että oma silmä tottuu. Meillä on itseasissa iso kellari, mutta koska sielläkin pitäis purkaa vanhaa saunaa ja eritystä ja laittaa uudelleen, on sekin yllättävän täynnä kaikenlaista roinaa. On vain työnnetty ovesta sisään ja ajateltu, että sitten joskus kun keritään. Onhan tuo veranta tosiaan vielä kesken, mutta josko sen kesällä sais valmiiksi, niin ensi talvea ajatellen sitten kellarin kimppuun =)

   Poista
 2. Oih mitä projekteja siellä käynnissä! Jes, ehkä mä saisin tulevista postauksista uutta virtaa omiin keskeneräisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoleista tulee kuvaa pikimiten, kunhan päivä tuosta valkenee =) Maalaukset vielä puolitiessä, mutta eiköhän niistäkin pientä vilahdusta voisi näyttää =)

   Poista