And she became a little HEilen vietettiin ihanan pienen prinsessan ristiäisiä. Toimitus oli samalla koskettava, mutta railakas. Meidän oma neitokainen piti huolen siitä, että ääntä riitti. Sai meinaan aikamoisen mustasukkaisuuskohtauksen ja huusi ja rimpuili isänsä sylissä ja ilmoitti tahtovansa äidin syliin. Mieheni meni Jiin kanssa rauhoittumaan toiseen huoneseen, jotta toimitus saatiin kunnialla loppuun. Päivänsankari nukkui rauhallisesti meidän neidin mellastuksesta huolimatta. Virallisten menojen jälkeen nautittiin herkuista. Kotimatka sujui radiosta jääkiekkomatsia kuunnellen. Hienostihan siinäkin kävi. Tänään käytiin Humppilan Marimekon tehtaanmyymälässä, mutta niistä ostoksista sitten myöhemmin. Eihän sieltä kukaan tyhjin käsiin kotiin lähde.

Yesterday we had our god daughter's baptism. Beautiful ceremony with tears and some jealousy.

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Jään jännityksellä odottamaan sun Marimekko-ostoksia! Itsekin kävin Herttoniemessä ja kyllähän sieltä jotain tosiaan mukaan tarttui myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koitan ottaa kuvaa pikimiten. En löydä kameran laturia mistään, joten postailu hieman venyy. Jos se ei pian ilmaannut niin nappaan kuvat kännykällä ja teen sillä =) Oi mitäs sulle sieltä tarttui? Meivaatko laittaa kuvaa vai joko laitoit? En ole vielä kerenny lukemaan blogeja eilen enkä tänään. Toivottavasti huomenna on paremmin aikaa.

   Poista
 2. Hieno kuvakollaasi. Ristiäiset on aina kivoja, uuden elämän äärellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Onhan se koskettava hetki. Minä olen aina tippalinssissä =)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista