I found Summer!Ulkona sataa vettä ja mietin missä on kesä? No meillä sisällä onneksi. Löysin kirpparilta käyttämättömän Marimekon Mansikkavuoret pöytäliinan ja kaavailin siitä hauskaa kesäverhoa olohuoneeseen. Olen aina tykännyt tästä kankaasta, vaikka rajulta se tuntuukin. Tähän harmauteen oli saatava jotain todella piristävää, joten nyt se roikkuu olohuoneen ikkunalla kunnon väriläiskänä. Hieman mietin keltaisen värin kannattajana, että miten se punainen lopulta sulautuu sisustukseen ja omaan värimaailmaan, mutta kesäksi tämä on vallan mainio. Mietitään syksyksi sitten jotain muuta.

Värikästä päivää Sinulle!

I found a Marimekko's mansikkavuoret fabric from flea market. Suites fine for living room drapes. Have a colorful day!

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. Ihanan raikas ja piristävä! Toooosi kivat verhot =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =D Pakko myöntää, että tuli eloa olohuoneeseen kertaheitolla =)

   Poista
 2. Ihana löytö! Minulla on tuosta samasta kankaasta tunika, tosin keltapohjaisena. Mutta täytyy sanoa, että kyllä tuokin toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo se keltapohjainen on ihana =) Mulla on sitä puolentoista metrin pala ja en tiedä mihin sen käyttäisin, mutta ihana on. Saa odotella kaapissa kunnes keksin mihin laitan. Jos sitä olisi ollut enemmän, olisi ehkä ykkösvaihtoehto noista väreistä, mutta tosiaan toimii tuo sininenkin =D

   Poista
 3. Se ON ihanan pirtsakka!
  Mä löysin kanssa ihanat verhot fb-kirpulta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mahtavaa =) Verhoista on kyllä iloa pitkäksi aikaa ja kuitenkin helposti vaihdettavissa jos kyllästyy =D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Aivan täydellisesti sopii tuo verho teidän olkkariin! Tuo kyllä kesän tullessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Tykkään kyllä valtavasti itsekkin. Ensin ajattelin sen pimentävän tai pienentävän tilaa, kun valkoinen verho ennen tilalla, mutta ei oikeastaan tehnyt kumpaakaan. Valaisee värillään koko huonetta ja piristää =)

   Poista