Fresh Donuts


Aurinko pilkahti eilen pikaisesti, joten heti rynnättiin ulos touhuamaan. Oli ihana nähdä kukkien alkavan vihdoinkin heräämään ja kukkapenkeissä on pieniä väripilkkuja. Vaikka vappu jo menikin, syötiin silti uunituoreita munkkeja ulkosalla. Pihalla ollessa kaikki maistuu vaan niin hyvälle ja kuuma tee tekee hyvää.

Me ollemme saaneet mummin (minun anopin) hetkeksi meille kyläilemään ja siitä pikkuneiti onkin innoissaan. Itse olin hetken toimettomana, kun en tiennyt mihin tarttua. Yhtäkkiä olikin aikaa ommella, blogata ja pyöritellä peukaloita. Minulle kun sanottiin, että "äiti ei tule, mummi tulee leikkimään"

Huomenna minulla on gradupalaveri ja jännittää ihan vietävästi. Toivottavasti hommat alkavat olla jo pulkassa ja saan viedä gradun kansitukseen. Mies tuossa jo paukutteli henkseleitä, kun kaikki on valmista ja odottelee vain tutkintotodistusta. No onneksi kesällä sitten juhlitaan yhdessä.

Sun shined a little yesterday so we all went outside and enjoyed some fresh donuts with tea and coffee.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Hihi, niin tuttua tuo mummon kanssa leikkimään. :D
  Meidän tyttö vaan sanojen puuttuessa komentaa "äiti, poisii." :D

  Ihanan näköistä pihallanne! Enkä tarkoita vain tuoreita munkkeja.. :b
  Tsemppiä gradun loppuhommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti. Meille kävi tuuri muuttaessamme tänne, kun viereisellä tontilla on alueen tai koko kunnan vanhin mökki. Aivan ihana punainen tupa vajoineen ja sauna rakennuksineen. Tuo mahtavaa tunnelmaa myös omalle pihalle =) Ja kyseessä on ihan pikkiriikkinen kompleksi myös =D

   Poista
 2. Kuulostaa täälläkin tutulta, että älä äiti tule, leikin mummin/papan kanssa. :D Nauti vapaasta ajasta! :)

  Tsemppiä gradupalaveriin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon =) Miten voikaan jännittää, vaikka niin useasti jo aiemmin palaveerattu. Toivottavasti menee kivuttomasti ;)

   Poista
 3. Oi ihanaa,tuollainen mummu on kultaa! Ja peukut sille et saisit kiikuttaa gradun kansitukseen!

  VastaaPoista