Can't Keep Calm
Viime päivät ovat olleet melkoista haipakkaa suunnittelun, askartelun, jännittämisen, pettymyksen, onnistumisen, itsensäylittämisen ja nautiskelun parissa. Tänä viikonloppuna vietimme rakkaan ystäväni polttareita. Olen yksi kolmesta kaasosta ja jokaisella meistä viime viikko oli melkoista vipinää. 

Polttareita vietettiin I Can't Keep Calm, I'm getting married- teemalla. Kaikki oli hienosti kasassa kunnes varaamamme laskuvarjohyppy peruuntui vain muutama päivä ennen häitä sekaannuksen takia. Suuren pettymyksen ja stressin kautta saimme järjestettyä kalliokiipeilyä polttarisankarille. Hän pääsee hyppäämään sitten myöhemmin lahjakorttinsa kanssa.

Muistan kirjoittaneeni ala-asteella ystävä-kirjaan toiveammatikseni vuoristokiipeilijä. Eilen pääsin maistamaan lapsuuteni haavetta. Oli aivan mahtava fiilis kiivetä luonnonkalliolla. Tossut olivat aivan liian suuret, mutta ylitin itseni ja lähdin silti kiipeämään. Sain aivan uudenlaisen kipinän. Tästä tulee vielä se mun uusi juttu.

Loppuiltaa vietettiin herkutellen aivan ihanissa tunnelmissa ja maisemissa uudenkaupungin liepeillä. Morsiussaunaa, paljuilua ja hemmottelua mukavien ihmisten seurassa. Oli tosi mahtava viikonloppu!

This weekend we had one of my closest friend's bachelorette party.

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Ihanat polttarit...:) Yuohon kiipeilyyn ei kyllä minua olisi mukaan saanut...kauhea korkeanpaikankammoinen , kun olen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polttarit olivat onnistuneet. Oli siellä muitaki korkeapaikankammoisia porukassa. Morsiammen lisäksi vain kaksi muuta kiipeili. Oli huima kokemus ja aion varmasti mennä uudelleen =)

      Poista