EveryDay


Niin se lähti uusi arki meiidänkin perheessä rullaamaan. Kello on asetettu 5.25 herätykseen ja työpaikalle on palattu neljän vuoden tauon jälkeen. Hyvältä tuntuu näin parin päivän jälkeen, vaikka fyysisesti olen ollut aivan rättipoikki. Neiti on lähtenyt hyvillä mielin päiväkotiin ja sekös on helpottanut myös äidin arkea. 

Arjen helpottamiseksi on keittiön oveen listattu päiväkotiin viemiset ja hakemiset. Hieman säätöä on ollut, koska tämä perhe omistaa tällä hetkellä vain yhden turvaistuimen autoon. Tilaukseen siis toinen tuolta Saksan maalta, kuhan kukkaro antaa myöden. Ei ihan halpoja nuo vehkeet ole. Lapsen turvallisuudesta saa kyllä maksaa maltaita. Se on tullut todettua.

Omat työkuviot alkavat myös pikkuhiljaa selkiintyä. Kalenteri alkaa täyttyä koulutuksista ja palavereista ja pää pursuaa ideoita toiminnan suunnitteluun. Haasteita tulevalle kaudelle myös luvassa. Pitää motivaation korkealla ja mielen odottavalla kannalla. 

Viikonloppu taitaa kulua akkujen lataamisessa ja kaiken uuden sulattelemisessa, mutta eiköhän sitä positiivisella asenteella jaksa taas eteenpäin ja arki alkaa luistaa ilman suurempaa väsymystä (kunhan siihen heräämiseen taas tottuu.)

PS. Kiitos viime postauksen kommenteista ja Tervetuloa ihanat uudet lukijat ❤

I have gone back to work and little missy has started her daycare. Everything has gone good so far, but tireness is killing me. Takes time to get used to waking up early.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Iik, miten ihana haalari pienellä. Tsemppiä arkeen, mekin lähdetään huomenna poikien kans tutustumaan hoitopaikkaan. Nim. 6v. kotona...

  VastaaPoista
 2. Haalari oli kelpo löytö Reiman alesta. Sopii tuolle tössäleelle kuin nenä päähän =D Apua!!! Kuusi vuotta =) =) Tsemppiä teidänkin arkeen! On nämä jännittäviä aikoja.

  VastaaPoista
 3. Mä näin kanssa alessa ton haalarin ja me sitä mimmille soviteltiin..harmitti, kun oli JUST nappikoko ja ois saanut olla yhden isompi niin jäi ostamatta. Toi oli NIIIN ihana!!
  Kiva, että päiväkoti on lähtenyt hyvin luistamaan! Toivottavasti saatte olla terveinä ja kivoja hetkiä töihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ruusa!!! Sori, että tää vastaaminen TAAS kestää. Mä olen ollu aivan kuollut töiden jälkeen ja blogissa ei ole tullut edes vierailtua. Toivottavasti rytmi löytyy tähän arkeen pian, jotta jaksaa taas muutakin kuin vain käydä töissä. Joo toi haalari oli yli söpö. Löysin myös toisen varalle sellaisen pinkin missä paikkavahvikkeet tehty hauskasti pyllyssä ja polvissa. Reimaa meillä ei ole vielä ollutkaan kunnon pihakäytössä joten saa nähdä miten kestää =) Hyvin on muuten viikko mennyt molemmilla. Neidillä ei mitään ongelmia jäädä hoitoon =)

   Poista